Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most mi van?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi van? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval..tudom hogy van rengeteg ilyen kérdés, de én mégis kiírnám a sajátomat. Szóval..Van egy fiú aki tavaly (azaz 2016) januárjában tetszett meg. Egy suliba járunk. Nem akartam elmondani neki, de valamelyik idióta lány osztálytársam elmondta neki aki később beleszeretett ebbe a fiúba. Őszintén..akkor nem nagyon tudott hozzászólni ehhez a fiú, és tényleg nem is mondott semmit. Úgy tűnt mintha kerülne. Egyik barátnőm ráírt hogy tetszek-e neki erre írta h van barátnője. Na mondom hurrá. Megkérdeztük hogy ki az és akkorát hazudott hogy pff..xd Nem gondolt bele,hogy én ráírtam és beszéltem fb-n a csajjal és azt mondta hogy egyáltalán nem járnak,semmi közük egymáshoz. A csaj nem is itt lakik. Aztán.. Kis idő elteltével változott ez a fiú..Folyton szemeztünk a folyósón,mindig nézett meg a közelemben volt, ha meglátott mindig igazgatta a haját stb. Néha meg elég udvariatlan volt. Aztán úgy volt hogy elköltözik. Nyáron odamentek hozzá a barátaim amiről én nem tudtam és megkérdezték hogy tetszem-e neki vagy most mi ez az egész. Össze-vissza beszélt és zavarban volt és mosolygott. Nem mert a barátnőm szemébe nézni és azt mondta "nekem most mennem kell.."

Rengeteget sírtam, azt hittem utál. Kiderült hogy nem ment vissza oda ahol lakott (hálistennek xd <3) Utána kezdődött előlről. Folyton csak nézett meg annyira cuki volt. De nem mondott semmit.aztán néha megint elég köcsög volt de az ritkán..Direkt kijön a folyósóra és néz,folyton csak néz..Sokszor volt az hogy belenézett a szemembe meg minden. De sok másodpercig. Egyik nap még köszönt is én meg annyira lefagytam hogy nem köszöntem. Utána mikor jött suliba én köszöntem de ő nem köszönt (szóismétlés lvl 999 xd) de megfordult és belenézett a szemembe.

Most ez így mi?

Mit akar vagy mivaaan? Értelmes válaszokat pls. Am mindketten 13 évesek vagyunk

2017. jan. 7. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Szeritem mind a ketten szeretitek egymast csak mind a ketten feltek elmondani egymasnak de am tudjatok h a masik tudja h tetszel neki sztem mond el neki es ha koszon ne legyel zavarban es misolyogj ra ha akarsz valami kapcsolatot vele am lehet h hulyeseget mondok de lehet h segitettem n en egy 13l vagyok
2017. jan. 7. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem mondtál hülyeséget köszi szépen! <3 :D
2017. jan. 7. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én 18 vagyok, nem igazán emlékszem én milyen voltam 13 évesen, de szerintem hűek vagytok a korotokhoz. Tetszetek egymásnak de félénkek vagytok mindketten. Arra emlékszem, hogy ez a "barátnők megkérdezik a srácot, hogy ki tetszik neki" nálunk is ment. És én is zavarba jöttem, és volt, hogy azt mondtam, hogy senki vagy nem mondtam semmit, holott igenis tetszett valaki. De ne kövessétek el azt a hibát amit én anno, hogy féltem beszélgetni a másikkal. Ha tetszetek egymásnak és nem jöttök össze akkor tök sok jóból kimaradtok. A szerelem egy király dolog, főleg akkor ha ki is mutatjátok. Így hát akár te is kezdeményezhetsz a fiúnál, mutasd ki neki, hogy ő is tetszik neked. Remélhetőleg nem csak nézni fog hanem cselekedni is.
2017. jan. 7. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
De az van hogy én vele nem merek beszélni mert hát..kitudja hogy nem is tetszem neki és beégek..
2017. jan. 7. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Még a közepénél se tartottam amikor olvastam a "regényed", de tudtam, hogy nem lehetsz több 15nél. O.M.G. nagyon gyerek vagy még. 😎
2017. jan. 7. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nah szóval..az vagyok de jeleztem hogy normális válaszokat..az okosságaidat légyszíves tartsd meg magadnak,mert erre nem voltam kíváncsi.
2017. jan. 7. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem tetszik valami akkor ne írj ki semmit szerintem. Szólás szabadság van 😒
2017. jan. 7. 21:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Istenem -.-"

Még valaki? :)

2017. jan. 7. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!