Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi van? (Többi lent)
Szóval..tudom hogy van rengeteg ilyen kérdés, de én mégis kiírnám a sajátomat. Szóval..Van egy fiú aki tavaly (azaz 2016) januárjában tetszett meg. Egy suliba járunk. Nem akartam elmondani neki, de valamelyik idióta lány osztálytársam elmondta neki aki később beleszeretett ebbe a fiúba. Őszintén..akkor nem nagyon tudott hozzászólni ehhez a fiú, és tényleg nem is mondott semmit. Úgy tűnt mintha kerülne. Egyik barátnőm ráírt hogy tetszek-e neki erre írta h van barátnője. Na mondom hurrá. Megkérdeztük hogy ki az és akkorát hazudott hogy pff..xd Nem gondolt bele,hogy én ráírtam és beszéltem fb-n a csajjal és azt mondta hogy egyáltalán nem járnak,semmi közük egymáshoz. A csaj nem is itt lakik. Aztán.. Kis idő elteltével változott ez a fiú..Folyton szemeztünk a folyósón,mindig nézett meg a közelemben volt, ha meglátott mindig igazgatta a haját stb. Néha meg elég udvariatlan volt. Aztán úgy volt hogy elköltözik. Nyáron odamentek hozzá a barátaim amiről én nem tudtam és megkérdezték hogy tetszem-e neki vagy most mi ez az egész. Össze-vissza beszélt és zavarban volt és mosolygott. Nem mert a barátnőm szemébe nézni és azt mondta "nekem most mennem kell.."
Rengeteget sírtam, azt hittem utál. Kiderült hogy nem ment vissza oda ahol lakott (hálistennek xd <3) Utána kezdődött előlről. Folyton csak nézett meg annyira cuki volt. De nem mondott semmit.aztán néha megint elég köcsög volt de az ritkán..Direkt kijön a folyósóra és néz,folyton csak néz..Sokszor volt az hogy belenézett a szemembe meg minden. De sok másodpercig. Egyik nap még köszönt is én meg annyira lefagytam hogy nem köszöntem. Utána mikor jött suliba én köszöntem de ő nem köszönt (szóismétlés lvl 999 xd) de megfordult és belenézett a szemembe.
Most ez így mi?
Mit akar vagy mivaaan? Értelmes válaszokat pls. Am mindketten 13 évesek vagyunk

Istenem -.-"
Még valaki? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!