Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? 14F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 14F

Figyelt kérdés

8.-ba járok és beleszerettem az egyikúj lányba az osztályba.Egyszer 7.-be kerültünk közelebb egymáshoz.

Sok mindent személyes dolgát is elmondta már és én is neki.

Van egy másik lány akit már 1-ső óta ismerek (a lány aki tetszik csak 5.-be ismertem meg) amikor vele vagyok akor mindig néz de ennek ellenére folyton ölelget és velem van.

Egyszer volt hogy több percen át is ölelkeztünk és hozzám simult.Milyen jeleket adjak neki hogy esetleg eljöjjön velem valahová vagy hogy észre vegy hogy szeretem ?

2017. jan. 6. 18:46
 1/2 anonim válasza:
Ha el akarod hívni valahova, akkor ne jeleket adj, hanem HÍVD EL! Hidd el, a lányok jobban bírják a talpraesett srácokat mint a töketleneket. Ne félj a csalódástól se. Ha akarsz valamit ne félj kimutatni. Meg ha nemet mond, akkor megbeszélitek hogy barátok maradtok és ennyi. :)
2017. jan. 6. 18:53
 2/2 Chopen ***** válasza:
Ölelkezés közben böködd finoman a brével.
2017. jan. 6. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!