Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti mit találtok olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit találtok olyan érdekesnek egy fiú mosolyában?

Figyelt kérdés

Suliba a csajok sokszor mondják hogy cuki a mosolya stb..

Ez miért olyan érdekes hogy ki hogyan vigyorog?:D

Ebből ti mit szűrtök le hogy milyen a kisugárzása?

Bár nekem azt monda az egyik lány hogy sexy a mosolyom én mondtam neki oké.. (Bár én nem túl sokat mosolygok lehet kicsit komor vagyok:/)

Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.

15/F

2017. jan. 6. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vannak fiúk akik ha mosolyognak ha helyesek ha nem szimplán elolvadok tőlük... Nem lehet rendesen megfogalmazni, de nálam ha valaki úgy mosolyog tényleg többet ér sokszor mint egy elképesztően helyes srác. Megfog, elvarázsol és kész ugyan úgy mint ahogy sokakat egy gyönyörű arc, valakiket a szemek, sőt vannak akiket a kezek :)
2017. jan. 6. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan kis cuki pszichopata vigyora van :'D
2017. jan. 6. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Huh hat nehez ezt megfogalmazni, de egyszeruen egy cuki mosoly teljesen le tud venni a labamrol. :)
2017. jan. 6. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Tenyleg nehez ezt megmagyarazni. Valahogy olyan, hogy ha o mosolyog nekem is mosolyognom kell, jobb kedvre derit :) 15/L
2017. jan. 6. 18:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Látom egy jó kérést tettem akkor fel:D
2017. jan. 6. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Aha. Az utolsöval egyetértek. Én is így vagyok. Ha mosolyognak körülöttem én is azt teszem. Egy fiú közelében is.

Meg, tudod wgy mosoly egy egész arcot képes átrendeznii.

2017. jan. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!