Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mik azok a szavak amiket szerettek hallani egy fiútól?
Mondani sok mindent lehet. Egy naivabb tapasztalatlan fiatal lányt bármilyen kedves bókkal eltudsz varázsolni.
Én inkább a tettekben hiszek.
Fhuuu én nem bírom, nem bírom, idegösszeroppanásom lesz, ha még egy ilyet látok...
Szerinted most őszintén?? egyáltalán átgondoltad ezt magadba vagy csak áhh van egy kérdésem tegyük ki, mert szerintem ha csak pár percet szánsz rá magadtól is tökéletesen rájössz, ha nem vagy kőbunkó, hogy egy lánynak nem az kell, hogy agyon bókold és nem is az, hogy soha ne dícsérd, hanem képzeld el a normális kettő között "aranyközépút-nak" nevezett fasntasztikus csoda, amit gondolom még soha nem hallottál..
De tessék biztos azt szeretik hallani, hogy büdösek, a leheletük rossz, a ruhájuk pocsék az ízlésükkel együtt, ha most szerintem ezeket szeretik hallani és leírom ide őszintén neked nem iróniába bújtatva, akko elfogod hinni és holnap már ezzel a batanult "sablon szüveggel" mész ismerkedni?
Kicsim (vagy valami más bevenév), kész a kávéd~ imádom mikor így ébreszt a barátom.
Mondjuk ennek egy több mint 2 éves kapcsolat a háttere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!