Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mik azok a szavak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mik azok a szavak amiket szerettek hallani egy fiútól?

Figyelt kérdés

2017. jan. 5. 16:52
1 2
 1/11 True Damage ***** válasza:
71%
Lajtorja....csermely stb
2017. jan. 5. 16:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Mondani sok mindent lehet. Egy naivabb tapasztalatlan fiatal lányt bármilyen kedves bókkal eltudsz varázsolni.

Én inkább a tettekben hiszek.

2017. jan. 5. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Fhuuu én nem bírom, nem bírom, idegösszeroppanásom lesz, ha még egy ilyet látok...

Szerinted most őszintén?? egyáltalán átgondoltad ezt magadba vagy csak áhh van egy kérdésem tegyük ki, mert szerintem ha csak pár percet szánsz rá magadtól is tökéletesen rájössz, ha nem vagy kőbunkó, hogy egy lánynak nem az kell, hogy agyon bókold és nem is az, hogy soha ne dícsérd, hanem képzeld el a normális kettő között "aranyközépút-nak" nevezett fasntasztikus csoda, amit gondolom még soha nem hallottál..

De tessék biztos azt szeretik hallani, hogy büdösek, a leheletük rossz, a ruhájuk pocsék az ízlésükkel együtt, ha most szerintem ezeket szeretik hallani és leírom ide őszintén neked nem iróniába bújtatva, akko elfogod hinni és holnap már ezzel a batanult "sablon szüveggel" mész ismerkedni?

2017. jan. 5. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Megkaptam a fizetést, tessék ebből vehetsz magadnak ruhákat és mehetsz szórakozni, a többiből befizetem a számlát és megtankolom a BMW-t.
2017. jan. 5. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:
A KomolytalanVálasz nevű felhasználóval ne foglalkozz, így kompenzálja, hogy kicsi a pénisze és így a nőknek 1 szava sincs hozzá.
2017. jan. 5. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Öhm jó tudni erről, de hát ezek szerint neked különösen tetszett még így is, ha így megjegyezted, vannak normális viták, amiket érdemes lefolytatni, de szerintem a fa*ok az pont nem ebbe esik, szóval sok sikert, de amúgy ezen az alapon, vigyázz a 80%ossal, azért szólja le mások fa*kát és a nőkkel való viszonyát, mert neki valószínűleg levágták és még egy nő se néz rá és íhy kompenzálja szegénykém, az ilyet nem oltani, hanem sajnálni kell :s kár, hogy nem vagy tengeri csillag, akkor visszatudna nőni igaz?
2017. jan. 5. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Sajnos így van :( Még most is arról álmodozom, hogy egyszer visszakapom hű társam.
2017. jan. 5. 19:29
 8/11 anonim válasza:

Kicsim (vagy valami más bevenév), kész a kávéd~ imádom mikor így ébreszt a barátom.

Mondjuk ennek egy több mint 2 éves kapcsolat a háttere.

2017. jan. 5. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:
KomolytalanVálasz nevű emberkènek gigantikus farka van . Vannak képeim. 1200 Ft/ kép
2017. jan. 5. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Ilyen kamukat ne terjessz kérlek, valaki még elhiszi.
2017. jan. 5. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!