Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Sos! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sosem volt barátom mégcsak tetszeni sem tetszett senki. Viszont egy szilveszteri buliban megismertem egy srácot. Azonnal megfogott a szemelyisége, es kinezetre sem csunya. Másnap rámírt és azóta is beszélgetünk. Eddig semmi gond szép és jó minden majd ma kiderült, hogy az egyik legjobb barátnőmnek is írogat és ők is beszélgetnek meg minden. Totál összetörtem. Őszintén nem tudom miért... majd am este ezt igy felhoztam a srácnál, hogy honnan ismeri meg minden és elkezdett mesélni, hogyan ismerkedtek meg és milyen jóban vannak. Majd sikerült belőle kihúznom, hogy tetszik neki a bnőm. Viszont én is tetszem neki és nem tud "választani". Nagyon félek ettől az egész helyzettől és nem tudom mit csináljak. Ráadásul elhívott engem korizni (aminek én nagyon örültem) viszont ha esetleg engem "választ" akkor félek, hogy megbántom a bnőmet. És ezt nagyon nem akarom. Viszont neki van egy másik srác akivel kavar (nem egy hulye r***nc) szval talán nem bánná annyira.... viszont ha őt választja én nem tudom mihez fogok kezdeni, mivel nagyon bejön a srác. Valaki volt már hasonló helyzetben? Adnátok valami tanácsot ilyenkor mit lehet csinalni?

2017. jan. 4. 00:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Legyen tartásod. Nem kell ezen aggódni hogy téged választ-e. Akinél nem te vagy az első az már régen rossz. Menj el, ismerd meg jobban, és meglátjátok. Valószínűleg ha te jársz el vele többet, akkor te fogsz neki jobban tetszeni, de ezért felesleges most itt aggódnod. Utálom az ilyen srácokat akik játszanak a lányok érzéseivel... 18/f
2017. jan. 4. 00:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!