Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök neki? (13L)
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút ki nagyon tetszik de én nem tudom mit érez irántam! Ő is rám szokott irni de nekem azt mondta csak barátként néz rám. Szerintem több is van a dologban mert valamelyik nap kérdezgette hogy ki tetszik nekem! Nem értem, mit szeretne?2017. jan. 3. 19:15
1/2 anonim válasza:
Hát ez elég kevéske infó:'Debből nemigazán lehet kiszűrni semmit de ha van kedved leírni részletesebben akkor írhatsz nekem privátba^^
2/2 anonim válasza:
Sajnos nem tudok sokat segíteni, mert ugyan ebben a helyzetben vagyok... a kor, a szituáció ugyan az... de ami lehet bejön, hogy hívd el valahova pl.: sétálni, korizni, forrócsokizni és az után biztos lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!