Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
A legtöbb jel arra utal hogy igen, de még sem vagyok biztos. Addig meg nem is akarom elhívni sehova mivel félek hogy besülök D: Pl: látom hogy néz sokszor de van amikor levegőnek néz... Meg valahogy mindig együtt vagyunk ha egy társaságba vagyunk. Nagyon sokáig szemezünk és oda is bújik hozzám néha. Ami a legjobban elbizonytalanít az az, hogy beszél más fiúkkal is chaten. Én meg csak azért nem írok rá mert nincs témám vele :/ Félek hogy besülök hogy csak annyi lenne a beszélgetés hogy: Szia! Hello! Hogy vagy? Jól és cs... Mit kéne tennem mégis? 16/F2016. dec. 12. 17:24
1/2 anonim válasza:
Hát figyelj, ha tényleg bejössz neki nem lesz hosszú távú kapcsolat, ha más fiúkkal is chatel és nincs közös témátok :/
2/2 anonim válasza:
Sztem csak bolonditani akarja a pasikat. Jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!