Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tetszek neki?
Igazából elég hosszú történet, itt találkoztunk gyakori kérdéseken.
Feltettem egy kérdést, ő pedig rám írt, és úgy indult az egész, hogy csak barátok leszünk. Eszembe sem jutott, hogy összejöhetnénk, de már azelőtt tetszett, hogy tudtam volna, hogy néz ki. Sőt, igazából teljesen mindegy lett volna, hogy hogy néz ki.
Az a lényeg, hogy nagyon sokat leveleztünk, hosszú üzeneteket írtunk egymásnak, aztán felfedte, hogy ki ő, és külsőre is tetszik.
Mivel nem tudtam befogni a szám, ezért elfecsegtem az egészet pár embernek, akik mind azt mondták, hogy tetszek neki. Viszont most már ők sem biztosak benne.
Viszont a sztori ennél ezerszer bonyolultabb, és nem szeretném ide kiírni, nehogy megtalálja a kérdést, szóval ha valakit érdekel, akkor leírom neki privátba.
Nekem is írd meg légyszíves! Kíváncsi vagyok :)
(Én is jöttem már innen össze egy lánnyal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!