Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most tetszek neki?

Figyelt kérdés

Igazából elég hosszú történet, itt találkoztunk gyakori kérdéseken.

Feltettem egy kérdést, ő pedig rám írt, és úgy indult az egész, hogy csak barátok leszünk. Eszembe sem jutott, hogy összejöhetnénk, de már azelőtt tetszett, hogy tudtam volna, hogy néz ki. Sőt, igazából teljesen mindegy lett volna, hogy hogy néz ki.

Az a lényeg, hogy nagyon sokat leveleztünk, hosszú üzeneteket írtunk egymásnak, aztán felfedte, hogy ki ő, és külsőre is tetszik.

Mivel nem tudtam befogni a szám, ezért elfecsegtem az egészet pár embernek, akik mind azt mondták, hogy tetszek neki. Viszont most már ők sem biztosak benne.

Viszont a sztori ennél ezerszer bonyolultabb, és nem szeretném ide kiírni, nehogy megtalálja a kérdést, szóval ha valakit érdekel, akkor leírom neki privátba.

2017. jan. 3. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod!:)
2017. jan. 3. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Találkoztál már vele élőben?
2017. jan. 3. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatod^^
2017. jan. 3. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Írd:) Nálam ugyanez a helyzet, mi összejöttünk, szóval hajrá!;)
2017. jan. 3. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is írd meg légyszíves! Kíváncsi vagyok :)

(Én is jöttem már innen össze egy lánnyal)

2017. jan. 3. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Meselj ^^
2017. jan. 3. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is leírhatod!^^
2017. jan. 3. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
Elmondom anélkül, hogy elolvasnám! Nem-nem tetszel neki, kinek tetszene egy olyan ember, aki egy ilyen dolgot nem tud megvitatni magában és csak külső megerősítést vár, szánalom.
2017. jan. 3. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
hát, kösz hogy ezt így ide kiírtad mindenki elé, ne is írj többet
2017. jan. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!