Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni chatelés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zephos kérdése:

Honnan lehet tudni chatelés közben hogy tetszek egy lánynak?

Figyelt kérdés

Legelőször én írtam rá még kb december elején és akkor beszélgettünk egy kicsit, de elég feszült beszélgetés volt. Most szünet első napján ő írt rám, és azóta beszélgetünk. Napközben nem, max ráírunk egymásra hogy jóreggelt, és inkább este olyan 10-11től 4ig szoktunk. Néha van ilyen teljesen megjátszott röhejes beszélgetésünk is, és egyik este 10kor már el mentem aludni mert másnap 5kor keltem (mentünk karácsonyfáért erdőbe mert boltból venni túl mainstream) és akkor azt írta hogy "ajj de akkor kit fogok fenntartani reggelig?:c" Szünet eleje óta kb ezer üzenetet küldtünk egymásnak fb-n. Valóságban nem nagyon beszélgettünk még, közös óránk van vagy 3. De szünetekben szerintem többször is láttam hogy rám néz, de elkapta a tekintetét?

Szerintetek ez alapján van esély, hogy tetszek neki? Illetve honnan lehet még tudni chatelés közben? A válaszokat előre is köszönöm :)

2016. dec. 26. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszavas valaszokat ir, használ hangulatjeleket, visszakérdez. Ha meghal a beszélgetés és ujra rádír pl hogy mizu? akkor tutira bejosz neki
2016. dec. 26. 21:25
 2/2 anonim válasza:
100%
Ha viszonylag gyorsan visszaír,kérdezget,és nem csak ilyen egyszavas válaszokat küld Neked.C:
2016. dec. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!