Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mi lesz, ha?
Figyelt kérdés
Alakulgat köztünk a dolog, nem vagyunk együtt, viszont ő egy szülinapi buliba fog menni. Nem az a bulizós fajta, de mi lesz, ha ott valaki rányomul és ő esetleg többet iszik a kelleténél, így nem utasítja vissza? Én nem leszek ott, így félek, hogy megtörténik és így mindennek vége köztünk, vagy ha meg is történik én nem tudom meg. Mihez kezdjek? Már napok óta ezen gondolkodom, és gondolkodhatok is még egy darabig,hiszen a buli csak 2 hét múlva lesz.2016. dec. 30. 13:36
1/3 Oxidbogár 

válasza:

Hát pedig készülj fel minden eshetőségre,és mivel az ember bátrabb részegen,ezért nincs kizárva! Az élet már csak ilyen,ha fontos neked,akkor itt a két hét,hogy lépj! ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Fontos nekem, de nem szeretném a dolgokat elsietni. És ugye az még rosszabb lenne, ha a félelmeim akkor teljesülnének be ha esetleg együtt vagyunk.
2016. dec. 30. 13:50
3/3 Oxidbogár 

válasza:

Most elmondom neked én így csúsztam le életem nőjéről,mert nem akartam elsietni,és már csak köszönő viszonyba vagyunk,és én még mindig szeretem,de ő már nem,szóval kérlek szépen ha nem akarsz magadnak fájdalmat a későbbiekben,akkor ne legyél félénk!!!! oké!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!