Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék nem gondolni rá?
Gondolj rám és arra, hogy nem vagy terhes!
Az segít.
Szeretnéd ha nem csak az lennék? :3
Megoldható ;)
Ugyanebben a helyzetben voltam hónapokig. Leírom neked, hogy kerültem ki belőle, hátha neked is segít:)
Szóval miután úgy gondoltam, hogy eleget szenvedtem, és nem fogok egyről a kettőre jutni, jól elhatároztam magamban, hogy mostantól bármi van, rám ír, szembejön, hozzám szól, eszembe jut, NEM ÉRDEKEL(persze válaszolni válaszolok, de csak amennyit feltétlenül muszáj). Nem utálom, nem erről van szó, csupán semlegessé tettem magam számára. Kitöröltem róla az összes képet a mobilomról, töröltem a számát, és addig mentem, amíg csak az emlékeim maradtak meg. Tudatosítottam önmagamban, hogy nem több semmivel a többi embernél. És sikerült túllendülnöm a dolgon. Emellett kerestem új hobbikat, mostanság kötök és videót vágok. Az utóbbiban az a legjobb, hogy másra gondolni sem tudok mellette, annyira koncentrálok. Egyébként én is szeretek zenét hallgatni és rajzolni is, de ez a kettő nem volt igazán jó ebben az időszakban, mivel szabad teret adtak a gondolataimnak.
Ennyit tudok mondani. Ebben segíteni más nagyon nem tud, még a legközelibb barátok sem. Kizárólag te magad vagy képes megoldani, és ez csak az akaratodon múlik:)
Ezt nem tudtam kiszűrni a kérdésedből..
De ez elég egyszerű. Beszélj vele. Később sokkal jobban fogod bánni, hogy nem próbáltad meg, mintha esetleg nemet mond. Tényleg, ilyen helyzetben nincs veszteni valód:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!