Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány egy 18 éves fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány egy 18 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Sablon; tudom, ez már egy igazán sablonos kérdés az oldalon, és bocsánat, hogy én is idefurakodom vele, de igazán elbizonytalanodtam, zavarodott vagyok napok óta. Néhány hónapja, hogy megismertem egy elég helyes 18 éves fiút. A történet egyszerűen egy buszmegállóban kezdődött. Csak ültem a váróban, ő pedig velem szemben, kb. 10 lépésnyire. A mobilommal babráltam, miközben... Hülyén hangzik, de éreztem, hogy figyel. A megérzéseim nem csaltak, ahogy felkaptam a fejem, megbizonyosodtam affelől, hogy néz. Egyszercsak megcsörrent a telefonom, anyu keresett. A srác meghallotta a csengőhangom és amint elköszöntem anyától, beszélni kezdett hozzám, hogy ő is mennyire szereti a rock zenét. A szavain, a megfogalmazásán keresztül azt közvetítette felém, hogy éretlen a korához képest... lényeg a lényeg. Először nem bírtam. Aztán bejelölt facebookon, és az elmúlt hónapban sokat beszélgettünk, kétszer még találkoztunk is. És most kezdek rájönni, hogy mennyire jófej, és aranyos és bár kicsit még mindig éretlennek tartom, odáig vagyok érte. Most kezdek rájönni, mikor már alább hagyott a lelkesedése a chateléssel kapcsolatosan is. Én nem akarom csakúgy elengedni, de... Mibe keveredtem? Mit tehetnék?
2016. dec. 29. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy többet is szeretnél. Találkozz vele és kavarajatok. Simán összejöhet ha ő is belemegy. Hívd el, vagy ha nem mered említs meg neki valami hasonlót. Tudasd vele, hogy ő több mint más.
2016. dec. 29. 23:30
 2/2 anonim ***** válasza:
15-19 már nem is hangzik olyan rosszul. Hát még a 31-35, 73-77... A korkülönbség csak most tűnik nagynak. Azonban légy óvatos, a szex még várhat magára!
2016. dec. 29. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!