Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jojjek ossze egy fiuval?
Figyelt kérdés
Szoval van egy srac aki nagyon tetszik, es jobaratok vagyunk sokat jar at hozzank es szinte majdnem minden hetvegen van vele es a barataival kozos progink. Naponta beszelunk chat-en es mindig huzzuk egymas agyat viccelodunk utanna ha valami kicsit sertobbet irunk egymasnak oda irjuk tudod hogy szeretlek, meg ilyenek...es mostanaba ha valami bajom van szomoru vagy csendesebb vagyok akkor egybol eszre veszi es segiteni akar bar neki a nagymellu jo feneku lanyok jonnek be en azert szeretnem ha ossze jonnenk csak nem tudom hogy. Tudnatok segiteni? 17/l2016. dec. 19. 00:57
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy fogd meg a kezét oszt' mond neki azt hogy..
"Az enyém vagy".. Szerintem ez jo lesz😏😂😂
17f
2/5 anonim válasza:
Szerindtem a fiúnak kéne cselekednie,de nem árt ha te is jelzed,hogy többre vágysz.
3/5 anonim válasza:
Hát figyelj adj neki jeleket! Amikor ketten vagytok kerdez ra hagy neki idot mire at gondolja
4/5 anonim válasza:
Szerintem bókolj neki. Először kezd úgy ,hogy nagyon jól nézel ki ma és mosolyogj rá. Nem feltétlen kell egy lánynak nagy melle legyen ,hogy vonzó legyen nehogy azt hidd. Mosoly, bók és bújj oda hozzá ha már olyan közeli kapcsolatban álltok :) + mikor megöleled úgy öleld ,mintha el se akarnád engedni, nálam ez bejött( tehát erőteljes legyen és szorítsd magadhoz.
5/5 anonim válasza:
az ilyennel nem érdemes összejönni. "neki a nagymellu jo feneku lanyok jonnek be" - mást nem is néz, csak azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!