Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam? Lenne esélyem?
Egy bonyulolt helyzetről van szó. Kilenc éve szerelmes vagyok egy fiúba, de csak most döbbentem rá. Eddig mindenki azt hitte, utálom(még mindig így tudják). Valamelyik nap, rám jött az öt perc és ráírtam. Egy csomó versenyre együtt megyünk, meg ilyesmi, szóval elővettem a,, hülye" énem és produkáltam valamit. Szerintetek, nagyon beégtem ebben a párbeszédben?
(én) Szia, te hogyan oldottad meg a Curie utolsóját?
(ő) Szia
A honlapon voltak a javitott adatok
(én) Köszi, de attól én még ugyanúgy sötéten állok a helyzethez.Arra vagyok kíváncsi, hogy a helyes adatokkal hogyan oldottad meg. Hasonlóan kellett, mint a múltkorit?
(ő) Hat ezt igy nehez elmagyarazni...
A tomegszazalekbol kifejezted a molarus tomeget a femnek(ugy ahogy meg evelejen csinaltuk csutortoki orakon) aztan meg sima kristalyviz szamitas de ezt igy nem lehet elmagyarazni
Tulajdonképpen... Az egész a moláris tömegen alapul, hasonlóan, ahogy a múltkori is? Annyit elarulsz, hogy neked mi jött ki végül?
(ő) De nezd en nem rejtegetem "elarulnam" en szivesen de el kell magyarazni ha gondolod holnap szunetben elmagyarazom csak szolj amugy 2mol kristalyvizzel kristalyosodik tehat CuCl2 • 2 H2O
(én) Még gondolkodok rajta, de ha továbbra is hülye lennék, majd szólok.(Mentségemre legyen, hogy a többi egészen jól ment. Csak aztán megláttam az utolsót) Azért köszönöm
(ő) Szivesen
Joejt
(én) Neked is
szia
nem olyan rossz ez kezdesnek
ha van tematok amirol beszelgethetsz vele az jo kezdesnek, beszelgess vele tovabb, majd ha jol megy akkor kesobb szemelyesebb dolgokrol is
sok sikery
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!