Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyek jó benyomást,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyek jó benyomást, hogy megkedveljen?

Figyelt kérdés
Találkozni fogok vele jövőhéten, viszont nem tudom,hogy köszönjek neki,mármint mondjuk öleléssel vagy hogyan? Mit csináljak, hogy viccesnek, kellemes társaságnak tartson, hogy viselkedjek vele,mert szeretném,ha megkedvelne és szeretne majd még találkozni.
2016. dec. 28. 16:13
 1/3 anonim válasza:

A legfontosabb dolog az, hogy add önmagad. Ne parázz mert akkor képes az ember úgy viselkedni ahogy valójában nem szokott. Beszélgessetek, ha még nem

ismeritek egymást annyira kérdezgesd de ne tolakodóan! Köszönésnél pedig szerintem első találkozásnál nem mindenki veszi kedves gesztusként ha egyből megölelik, de ha ismered annyira és tudod hogy nem annyira "zárkózott" akkor belefér.:)

2016. dec. 28. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy hogyan köszöntsd, és akkor nem lesz kínos dolog az elején.

Ez így elég tág dolog, hozd a formádat, magadat. Nem kellenek a betanult témák vagy a csendektől való aggodalom, az csak súlyosítja a helyzetet.

2016. dec. 28. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
*súlyosbítja, előző vagyok
2016. dec. 28. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!