Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kedveskedjek neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kedveskedjek neki hogy ujra megkedveljen?

Figyelt kérdés
Nos hat szeretek eggy lanyt mar jo ideje.. Elejinte jokat beszelgettunk nevettunk meg minden. Kesobb minden megvápltozott.. Folyamatosan leráz , nem szeret velem beszelni.. Nem volt mit tenni bevallottam neki hogy szeretem.. Visszautasitott es most ugy veszem eszre hogy haragszik rám .. Hogyan tovabb? Hogyan engeszteljem ki ?

2015. okt. 1. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem haragszik, egyszerűen csak nem kedvel jobb ha elfogadod
2015. okt. 1. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet varatlanul erte es nem tudja hogy viselkedjen
2015. okt. 1. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet ..
2015. okt. 2. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Ő csak haverkodni kart, észlelte, hogy neked ő többet jelent, és ezt tetézted a vallomással is.

Szerintem hanyagold. HA akar valamit keressen ő. HA nem keres akkor egyértelmű a válasz.

2015. okt. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!