Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kiszeretett belőlem, mi tévő legyek? .19F
Figyelt kérdés
9 hónap kapcsolat után barátnőm közölte ő már nem akar tőlem semmit,és hogy ő teljesen kiszeretett belőlem, kapcsolat ideje alatt sok veszekedés,nem beszéltünk,nem kerestük egymást. Ö is sokat hibázott én még többet,de ugyan ugy szeretem mint azelőtt, nem tudom mi tévő legyek? Meg probáltam mindent megbeszélni, elmagyaráztam 100xis hogy volt ami volt,megbántam,sajnálom,de nem érdekli őt.Egyfeszt azt hajtogatja erőszakkal hogy maradjunk barátok,mert nem tud elengedi.Egyik nap szeret megint akar,másik nao már nem,egyikünk se bir a másik nélkül meglenni. Sokan mondják engedjem el, el is engedtem,2 napra rá már keresett sírva h fontos vagyok neki, aznap beszéltünk,másik nap már nem, egyszer akar egyszer nem, mindent megtettem de már tanácstalan vagyok,hánytorgatja egyfeszt a hibákat amiket tettem, tevő legyek?2016. dec. 28. 14:52
1/1 anonim válasza:
Minden kapcsolatban vannak veszekedések, de ha valaki szeret valakit, meg is tudja ezeket bocsátani az egyik fél a másiknak és szerintem ha igazán szeretne, nem hajtogatná folyton a hibáidat és minden problémát letisztáznátok együtt. Szerintem jobb ha mindketten tovább léptek, ha nem tudtok közös álláspontra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!