Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem lenne túl korai 14 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne túl korai 14 évesen a pasizás?

Figyelt kérdés
Én nem akarok pasizni most a felvételi és nyelvizsga meg a töri verseny a legfontosabb de most komolyan látok 12 éves párokat uhy hoyh megkérdezem az a ciki amit én csinálok?

2016. dec. 27. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem...
2016. dec. 27. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mármint nem ciki:D:

#1voltam

2016. dec. 27. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2016. dec. 27. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne túl korai.

Képzeld, nekem óvodában is volt "barátnőm". Sőt, 10 évesen is.

Természetesen az adott életkori sajátosságoknak megfelelő szinten.

És ez így a normális, egészséges dolog.

Az, hogy tanulsz, és lelkiismeretesen készülsz egy versenyre, az egy becsülendő dolog, viszont az, hogy emellett kizársz mindent az életedből, az nem egészséges. (Félreértések elkerülése végett: attól, mert valakinek van barátja, még nem kötelező napi 8 órát együtt tölteni. Mint ahogy az sem egészséges, ha valaki napi 8 órát tanul suli után. A kettő között meg lehet találni egy egészséges összhangot, ami a továbbiakban is kulcsfontosságú lesz, ha jól akarsz teljesíteni. Igen, le lehet érettségizni, meg diplomázni is úgy, hogy miután hazaérsz, egészen alvásig mást sem csinálsz, csak tanulsz. Csak épp értelme nincs, mivel egyrészt egy idő után kiégsz, másrészt aki csak így tud érvényesülni, az hosszabb távon el fog veszni, harmadrészt meg a lexikális tudásnál is jóval fontosabb, hogy gazdálkodni tudj az időddel.)

2016. dec. 27. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy kicsit korai. De ha úgy érzik akkor nyugodtan. És nem, nem ciki amit te cdinálsz. Miért lenne az?:))
2016. dec. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!