Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az elsô csók hol és mikor és hogyan? Teljesen bevagyok rezelve ha megcsókolna és szarul csinálnám?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 12:30
2/8 anonim 

válasza:

Ösztösen menni fog. Olyan ez, mint az eves vagy ivas, wczes. Oszton. Nem kell ragorcsolni.
3/8 szalaiga.bor válasza:
Én szerintem elég béna voltam az elsőnél, és a lány sem volt tapasztalt, de rohadtul nem érdekelt minket. Az érzésre figyelj, és ne a technikára, akkor nem lesz gond!
4/8 anonim 

válasza:

Az első mindenben... soha sem baj ha ügyetlen vagy egy picit, abból tanulsz és csak a kezdet nehéz. ;)
5/8 anonim 

válasza:

Az első mindegy csak történjen meg.
Mikor és hol azt érezni fogjatok mindketten.
6/8 Jászay András válasza:
63 éves vagyok, de pontosan emlékszem rá. Igyekeztem ugyanúgy csinálni, mint a lány, és úgy tűnik, hogy nem rossz ez a módszer, mert amikor megmondtam neki, nem akarta elhinni, hogy az első volt.
7/8 anonim válasza:
Emlékszem régen (1 eve) hany módon megálmodtam... aztán amikor fél éve voltunk együtt a barátommal, pont nala voltunk. Szórakozunk, hogy az ölébe üljek meg ilyenek aztan magára rántott. Szóba jött hogy a filmekbe ilyenkor csókoloznak. Akkor még nem tudtuk hogyan ezér tereltük a témát majd egy órával késöbb megvolt yan alapon h miért nr probnánk ki?
8/8 anonim válasza:
az elsőnél összeért a fogunk is egyszer de később visszaírt hogy jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!