Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, visszakaphatom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, visszakaphatom, hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy lány együtt nőttünk fel,miután sulit váltottam nem beszéltünk vagy másfél évig,de egyszer rámírt,vagy egy éven keresztül minden áldott nap rámírt és beszélgettünk,volt olyan,hogy a pénteki buli helyett vele beszélgettem szombat reggelig,és egyre belsőségesebb volt,egyszer odáig mentünk,hogy azt mondta szerelmes belém,de mintha eznap mindvégig célirányosan engem akart volna,és azt,hogy járjunk,szerelmes vagyok még most is így igent mondtam,de sajnos nem tudom miért azon az éjjel sírtam,és másnap is,sőt a zon a héten,a faterom rá is pillantott,mert megkérdezte,hogy a csajokkal van gond ugye?,de én azt feleltem,hogy hagyjuk,és a nagymamámhoz menekültem,ahol eltöltöttem a nyár többi részét,a facebookom,pedig letiltottam.Most vagyok olyan állapotban,hogy kitisztultam,csináltam egy új facebookot,ahol ő volt az első aki bejelölt,ráírtam,és sajnos elkövettem életem legnagyobb hibáját,hazudtam neki,azt mondtam neki,hogy az egyik osztálytársam feltörte a facebookom,és a nevemben,írogatott mindenféle marhaságokat.Azt mondta nem haragszik,de azóta csak én írok neki,többször vissza se ír,és csak annyiból áll a beszélgetés,hogy minden nap megírom neki:szia,amikor valahogy szóba került ez a szerelmes téma azt mondta már a múltkor azt hittem,hogy szerelme vagyok,de úgy látszik mégse,én nagyon szeretném őt,voltam náluk is,és csak annyit mondott semmi baja nincs velem,és azért nem ír vissza mert álmos.Most mi tévő legyek,érdemes vájúdni vele,szerintem az életben csak egy igazi szerelem van és az ő.A válaszokat köszönöm.

2016. dec. 27. 04:35
 1/4 anonim válasza:

Ne hazudj.... mond el neki hogy hazudtal es azt is hogy nagyon nagyon szereted es megbantad hogy hazudtal.

Ha őszinte vagy az a legfontosabb...

2016. dec. 27. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondj el hozza es beszeljetek meg a dolgokat , ne legyel toketlen
2016. dec. 27. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
A legjobb az lesz ha kitálalsz
2016. dec. 27. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Az élet nem számítógépes játék, kérdező. Itt nem műxik a Ctrl+Z billentyűkombináció. Nincs második esély, ha valamit elbalfavágóztál. Keress mást, és tanulj a hibádból.
2016. dec. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!