Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti benne egy ilyen életre szóló kalandban? 😃 A művészlelkű fiúk mind ilyenek?
A srácról aki egy külön világban él, döntsétek el NORMÁLIS-e így élni😃
- nincs közösségi elet, semmi facebook, semmi csak néhány pajtas de azokkal nagyon kijön és allandóan poénkodnak miközben elég okosak is
- olyasmi hogy kocsi, ház egyszerűen nem érdekli a hagyományos ertelemben de az otthonát imádja.
- nem sznob de mivel a művészet világába vakon szerelmes képes antik cuccokért hetekig, hónapokig gyűjteni.
Azt mondta Degas gyűjtötte Delacroix képeit, ő neki minimum hogy Csók Istvánt gyűjtsön😂😂
Még egy csomó minden van.
A lényeg, hogy nem lehet egy percre se megkötni.
Tehát nem érdekli se kiállítás, se hírnév se penz csak ez a kis saját világa amibe most úgy érzem befogadott.
Nagyon örültem a mai hírnek de egy kis bökkenő. Még csak nemrég ismerem így van bennem egy kis félsz😃
Marmint tervez egy extrém hosszú körutat Skócia, Anglia, Wales-t karöltve.
Ő 22 lesz en 19 vagyok.
2 felnőtt ismerőse jön még, mert pár éve megjelent egy könyv és ahhoz készül a folytatás...több száz akvarellt tervez festeni.
Darabja 20-30 font, még pénzt is kereshet vele😃
Ti mit tennétek? Benne lennétek?
A pénzkeresést csak arra értettem hogy azért szállok stb;
Ezek miatt muszáj néha eladni cuccokat.
Persze nála ezt neha dráma kíséri mert szerinte az a műveszet számára elveszett aki bármit is elad és ő tuti pokolra fog jutni.
De hogyha muszáj?😃
Szóval furcsa. Éléggé
Én személy szerint női művészlélek vagyok. Szintén festek. Az én lelkivilágom si bonyolult.De nem vagyok aza zárkózottabb fajta, szeretek emberekkel ismerkedni.Viszont minden művészléleknek megvan a saját maga világa. Ahogy nekem is. Rengeteg dolgot máshogy látunk. Én 24 leszek.
Ha a helyedben lennék úgy, mint aki nincs benne annyira ezekben akkor is bele mennék. Mert az ember ilyen dolgokkal rengeteg tapasztalatot szerezhet. Ismerd meg közelebbről. Ezt nem félre érteni....:D
Hanem a világán belül és kívül is, hogy milyen.Nem tudom érted-e , hogy ezzel mit szeretnék mondani :D
Nem ismerlek személyesen, viszont egy ilyen kaland jót tesz az embernek, ah okosan csinálja és nyitott szemmel megy bele a dolgokba :)
Én azt mondom sok sikert hozzá neked!
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..
Ezt is te tetted ki és már akkor is mondtam neked privátban, hogy ne mások döntsenek helyetted! Ha szeretnél menni, nyugodtan menj.
Igazatok van, meg is szeretném meg közelebbről ismerni csak kicsit hirtelen ért a dolog😄
Mármint művészfiúkat ismerek néhányat de ő a furcsaságaival azokon is túltesz, tehát nem csak ilyen szimpla alkotó.
Mint akiben valamiféle örök láng élne☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!