Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti benne egy ilyen életre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti benne egy ilyen életre szóló kalandban? 😃 A művészlelkű fiúk mind ilyenek?

Figyelt kérdés

A srácról aki egy külön világban él, döntsétek el NORMÁLIS-e így élni😃

- nincs közösségi elet, semmi facebook, semmi csak néhány pajtas de azokkal nagyon kijön és allandóan poénkodnak miközben elég okosak is

- olyasmi hogy kocsi, ház egyszerűen nem érdekli a hagyományos ertelemben de az otthonát imádja.

- nem sznob de mivel a művészet világába vakon szerelmes képes antik cuccokért hetekig, hónapokig gyűjteni.

Azt mondta Degas gyűjtötte Delacroix képeit, ő neki minimum hogy Csók Istvánt gyűjtsön😂😂

Még egy csomó minden van.

A lényeg, hogy nem lehet egy percre se megkötni.

Tehát nem érdekli se kiállítás, se hírnév se penz csak ez a kis saját világa amibe most úgy érzem befogadott.

Nagyon örültem a mai hírnek de egy kis bökkenő. Még csak nemrég ismerem így van bennem egy kis félsz😃

Marmint tervez egy extrém hosszú körutat Skócia, Anglia, Wales-t karöltve.

Ő 22 lesz en 19 vagyok.

2 felnőtt ismerőse jön még, mert pár éve megjelent egy könyv és ahhoz készül a folytatás...több száz akvarellt tervez festeni.

Darabja 20-30 font, még pénzt is kereshet vele😃

Ti mit tennétek? Benne lennétek?

2016. dec. 26. 11:14
 1/5 A kérdező kommentje:

A pénzkeresést csak arra értettem hogy azért szállok stb;

Ezek miatt muszáj néha eladni cuccokat.

Persze nála ezt neha dráma kíséri mert szerinte az a műveszet számára elveszett aki bármit is elad és ő tuti pokolra fog jutni.

De hogyha muszáj?😃

Szóval furcsa. Éléggé

2016. dec. 26. 11:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Szállók na, meg hotelek, kaja, repjegy stb tudjátok
2016. dec. 26. 11:21
 3/5 anonim válasza:

Én személy szerint női művészlélek vagyok. Szintén festek. Az én lelkivilágom si bonyolult.De nem vagyok aza zárkózottabb fajta, szeretek emberekkel ismerkedni.Viszont minden művészléleknek megvan a saját maga világa. Ahogy nekem is. Rengeteg dolgot máshogy látunk. Én 24 leszek.

Ha a helyedben lennék úgy, mint aki nincs benne annyira ezekben akkor is bele mennék. Mert az ember ilyen dolgokkal rengeteg tapasztalatot szerezhet. Ismerd meg közelebbről. Ezt nem félre érteni....:D

Hanem a világán belül és kívül is, hogy milyen.Nem tudom érted-e , hogy ezzel mit szeretnék mondani :D

Nem ismerlek személyesen, viszont egy ilyen kaland jót tesz az embernek, ah okosan csinálja és nyitott szemmel megy bele a dolgokba :)

Én azt mondom sok sikert hozzá neked!

2016. dec. 26. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..

Ezt is te tetted ki és már akkor is mondtam neked privátban, hogy ne mások döntsenek helyetted! Ha szeretnél menni, nyugodtan menj.

2016. dec. 26. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazatok van, meg is szeretném meg közelebbről ismerni csak kicsit hirtelen ért a dolog😄

Mármint művészfiúkat ismerek néhányat de ő a furcsaságaival azokon is túltesz, tehát nem csak ilyen szimpla alkotó.

Mint akiben valamiféle örök láng élne☺

2016. dec. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!