Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek baj van velem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj van velem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és egyszerűen nem tetszik senki. Van egy legjobb fiúbarátom, aki elég helyes, és mások szerint teljesen belém van zúgva, és amúgy nagyon helyes is, meg kedves, vicces, illedelmes, stb., de nem érzek iránta semmit. A körülöttem lévők viszont ezt nem értik, még az anyukám is kedveli, és nem érti, hogy miért nem akarok összejönni vele, amikor ritka az ilyen kedves és normális fiú.

Na a probléma, hogy nekem tényleg nem jön be, csak barát, persze, sokszor megölelem meg ilyenek de ez alap és kicsit olyan, mintha a tesóm lenne.

És ebben csak az zavar, hogy ő szakított a barátnőjével is, amikor szóba hoztam, hogy nekem kellemetlen, hogy olyan sokat vagyunk együtt, mit gondolhat a csaja, meg ilyenek.

És ő sem tetszik, de senki más sem. Körülöttem mindenki szerelmes, vagy tetszik nekik valaki, nekem pedig senki. Igazából soha nem is volt senki olyan, aki bejött volna, se lány, se fiú (mielőtt valaki felvetné ezt a témát :D)

Szóval szerintetek baj, hogy nem érzek senki iránt semmit? Mert már nemsokára tizenhét leszek, és érzelmileg igényelném, a szeretetet, meg magát az érzést. De valahogy nem akarok összejönni valakivel csak azért mert van közös pontunk, meg néz ki valahogy. Mit gondoltok? Hülyeség várni arra a szerelemizére? :D

2016. dec. 22. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem csak sokat válogatsz.

Lehet én tetszenék viszont te nekem nem.

2016. dec. 22. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

nem baj.

te tudod, hogy hüjjjeség-e várni a szerelemizére vagy nem, mert mindenkinem más ez a szerelemizé, lehet csak a srác személyisége nem tetszik, lehet hogy körülötted túl sok normálsi ember van és így mindenki olyan egyhangú, ezért valami fura srácra vársz, aki kitűnik a tömegből. Szerintem majd jön neked is.

17f

2016. dec. 22. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress egy idősebb pasit. Egy idősebb pasi.....
2016. dec. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!