Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy fiú féltékennyé akar tenni?
Tények az eddigiekről:
-Jóban van a barátaimmal,folyton T-t kérdezi a matek háziról és többször megkérdezi ugyanazt tőle,amikor ott vagyok(egyébként 5-ös matekból)
-láttam,hogy a testvérosztálybeli lánnyal mackósan ölelkezett és azután rám nézett(egyébként tavaly én is megöleltem,amikor a szülinapja volt,de nekem a derekamat fogta meg én meg a nyakát öleltem át.Én szakítottam meg az ölelést,mert már egy kicsit hosszúnak és cikinek éreztem a többiek előtt.)
-ma pedig és tegnap is lyukas órában láttam,hogy testv.oszt.-beli lányokkal beszélgetett és azt is,hogy az ablaknál csevegett D-vel(szintén testv.oszt.),miközben én elhaladtam mellettük a folyosón és egymásnak a szemébe néztünk...(Nem tudom,hogy járnak-e vagy ismerkednek vagy csak haverok,de annyi biztos,hogy nem vesztegetné rá hiába az idejét..)
-bulikon gyakran táncol lányokkal(9.-ben engem is felkért)
Ezenkívül volt már olyan,hogy szemeztünk,de mostanában nem annyira,mert már szivatják velem a osztálytársaink(ez úgy kezdődött,hogy tesin véletlenül megcélzott egy labdával) és azt nagyon nem szereti...Egy bulin(kicsit be volt csípve) mosolyogva úgy köszöntött,hogy"Itt a jó nő!" azután picit elhallgatott és azt mondta,hogy most felmegy a kilátóra a barátaival.Nagyon kedves velem,habár ritkán beszélünk,mert én félénk vagyok.Ill. tavaly,amikor jól elbeszélgettünk egy fiú haverommal,láttam,ahogy néz és odajött hozzánk,elterelve a témát.)Nos,röviden ennyi,bár még tudnák mit írni.9.óta tetszik,most 11.-es vagyok.Szerintetek féltékennyé akar tenni vagy mindez csak véletlen?Fiúk,lányok segítsetek! :(
-annak, hogy megkérdezi a matekházit, semmi köze ahhoz, hogy hányas matekból.
-mert mondjuk bámultad?
-Rádnéz, mert ránézel. Ez teljesen természetes.
nem hiszem hogy féltékennyé akar tenni, szerintem csak valamikor bejöttél neki, de hagyott elúszni, mivel ennyire félénk vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!