Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 17 éves mozgássérült srác vagyok!Többször műtöttek 3x áltam fel a kerekesszékből..de nem ez a lényeg,hanem az h van egy lány akit szerelmes belém ő 19 éves és nem érti meg, hogy én nem akarok semmit!NEm is értem mit akar tőlem...mikor egy nyomorék vagyok, és nekem nem kell h még ö tőle is függjek h segítsen.Szerintetek hogy értessem meg vele?2016. dec. 17. 17:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkabb orulj neki. Sok mozgasserultnek nehez a parvalasztas valakinek nemis sikerul. Nemtudom miert taszitod el magadtol. Ha nem tetszik akkor oke, de ha nekedis bejon sztem adj egy eselyt a dolognak nincs veszteni valod
2/5 A kérdező kommentje:
Tetszik,de jobb lenne neki egy teljesen egészséges, nem egy nyomorék
2016. dec. 17. 17:51
4/5 A kérdező kommentje:
Már semmit, mert letiltott,de jobb ez így sokkal
2016. dec. 17. 18:08
5/5 anonim válasza:
Grat azért kiváncsi lennék a sztorira... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!