Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy vágódjak be a barátnôm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xtina... kérdése:

Hogy vágódjak be a barátnôm szüleinél?

Figyelt kérdés
A barátnôm be szeretne mutatni a szûleinek, de mindketten félünk, hogy mi lesz ha nem fogadnak el. A szûlei hívôk és eléggé szigorúak én meg rocker vagyok ráadásul tanulmányilag sem vagyok túl jól, mit tegyek, hogy az elsô találkozás velük ne legyen katasztrófa?
2016. dec. 17. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vigyel nekik valami bonbont meg bort az kedves dolog

Viselkedesben legyel tisztelettudo lehet h kulsoleg egy rockert latnak rossz eredmennyel de belsoleg akkor mutasd magad egy rendes embernek

Elvegre az ok lanyuk valasztasa te vagy ugyh nem lehet katasztrofa az elos talalkozas

2016. dec. 17. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Legyél udvarias, jómodorú, tisztelettudó, kedves és ne nagyon viccelődj még... Ha kérdeznek válaszolj... És mosolyogj;)
2016. dec. 17. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
nagyon fontos, hogy bevágódj a szüleinél, én nem voltam rocker, mégse bírtak, mert nem voltam hívő, és mondjuk a barátom szobájában az ölébe ültem, és teljesen kiakadtak, azt hitték bűnbe fogom rántani :D (megjegyzem, ő erőszakoskodott a szexszel kapcsoltatban) sminkelj máshogy mint szoktál (no make up make up) és ne viselj rockos stílusú ékszert. A tanulmányi eredményeidről pedig próbáld elterelni a szót. Sok sikert.
2016. dec. 17. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!