Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok 1 lányba, és tudnátok pár tippet adni hogy vágodjak be nálla?
Most hiába mondom hogy küldj képet neki a kockahasadról, ha nincs kockahasad.
Szóval írj valamit ehhez még mert ez nehéz így. Honnan ismered...hol találkozol vele...stb.
megírom helyetted először is a kérdést.
Tetszik egy lány, és nem tudom hogyan közeledjek felé pár tipp?
Mivel még szűz vagyok nem tudom hogyan kell ilyen esetekben eljárni, mert félek közeledni a nőkhöz.
Van ez a csaj nagyon tetszik, és igazából szerintem szerelmes is vagyok belé annak ellenére, hogy fogalamam sincs mit jelent az , hogy szerelem de igazából lehet csak megakarom dugni. A külseje nagyon tetszik, de mivel nem beszélek vele soha meg 5m-es körzetben nem voltam még vele ezért nem is imponáltam neki, és észre sem vesz. A viselkedésemben semmi különleges nincs amire felfigyelhetne egy szerintem átlagos aránylag jóképű 17 éves srác vagyok szórakozni sem járok sehova..köszönni meg nem tanítottak meg a szüleim főleg nem nőknek, mégis mit kéne tennem?
Most válaszolok is a kérdésemre.
Alakíts magadnak ki egy személyiséget , és majd utánna próbálj meg imponálni neki.
Az a #2 odab**z..XDDDDDDDDDD
Amúgy írj picit többet és mepróbálok(megpróbálunk) segíteni.
Ha a lánynak van esze, akkor ezzel a helyesírással véletlenül se küldj neki levelet!!!!
Pl: a nála az csak 1 L !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!