Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » "Szerelem" 12/L?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szerelem" 12/L?

Figyelt kérdés

(Naggggggyon)Tetszik nekem egy fiu az osztályomból de nem merem neki bevallani mert abba sem vagyok biztos hogy szerelem.

Minden nap ő az itolsó gondolatom meg az első is (kivéve ha valami dolgozatot írunk valamiböl).Minden reggel csak azért kelek fel hogy lássam az arcát reggel, Mondan nep kikisérem a buszmegállóba még akkor is ha ezért lekésem az enyémet, és gyalogolhatok hazafelé 2,6 kilómétert.

És ő az egyetlen fiu akivel el tudok beszélgetni éa mindig kérdez rolam valamit pl mi a kedvenc szinem, filmem stb. Órákon mindig bámul és amikor éppen odanézek akkor mindig rámosolygok és ő visszamosolyog <3

Szerintetek szerelme belém?

2016. dec. 16. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gondolom DarkRavenge válaszára gondolsz.

Ő nem azt mondta hogy nem szabad szerelmesnek lenni.

Csak hogy nem érdemes. Ilyenkor még ők gyerekek, nem kéne hogy már ilyenkor tönkre tegyék magukat érzelmileg.

De erről mindekinek más a véleménye.

Kedves kérdező!

Én is mint mindeki más, az mondom vald be neki!:)

Vagy lessz egy pasid, vagy nem lessz semmi.

És ha az utóbbi lessz, ne bánkódj. Rengeteg fiú lép majd még ki-be az életedben, és majd megtlálod köztük az igazit.

Így hogy nem ismerlek, de ahogy írtál arról a fiúról, biztosan nagyon tudsz szeretni,és hidd el, te is találni fogsz valakit (vagy már megtaláltad a srác személyében:D)aki viszont így fog szeretni téged.:)

16/l

2016. dec. 17. 17:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. dec. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!