Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » "Szerelem" 12/L?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szerelem" 12/L?

Figyelt kérdés

(Naggggggyon)Tetszik nekem egy fiu az osztályomból de nem merem neki bevallani mert abba sem vagyok biztos hogy szerelem.

Minden nap ő az itolsó gondolatom meg az első is (kivéve ha valami dolgozatot írunk valamiböl).Minden reggel csak azért kelek fel hogy lássam az arcát reggel, Mondan nep kikisérem a buszmegállóba még akkor is ha ezért lekésem az enyémet, és gyalogolhatok hazafelé 2,6 kilómétert.

És ő az egyetlen fiu akivel el tudok beszélgetni éa mindig kérdez rolam valamit pl mi a kedvenc szinem, filmem stb. Órákon mindig bámul és amikor éppen odanézek akkor mindig rámosolygok és ő visszamosolyog <3

Szerintetek szerelme belém?

2016. dec. 16. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Nem akarok belerondítani se pofázni de 12 évesen egy kicsit (nagyon) fiatal vagy ehhez.De ez csak az én véleményem...
2016. dec. 16. 20:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Elnézést a helyesírásért?

:)

2016. dec. 16. 20:24
 3/12 DarkRavenge válasza:
75%

12évesen ne legyél szerelmes...Nem érdemes. Legalábbis ez csak fellángolás. Szerintem.

Ilyen idős korban a fiúk kiszámíthatatlanok. Lehet csak barátilag tekint rád.

Nekem is van egy sztorim, 11éves voltam, halálosan beleszerettem egy fiúba, aztán 2-3hónap múlva, bevalotta hogy szerelmes volt belém, de már más lányba zúgott bele.És elrontottam mindent, mert nem mertem lépni.Bánom már azóta is... Még mindig egy osztályba járunk, de nagyoon szerettem, és talán még szeretem is. De ő már csak barátként tekint rám.

Szóval. Vald be neki. Nem veszítesz semmit. De próbáld meg. Félénkek ilyenkor még a fiúk.

14/L

2016. dec. 16. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:
De már másfél éve(vagy talán több is) szerelmes vagyok belé akkor is fellángolás?
2016. dec. 16. 20:32
 5/12 anonim válasza:
A srac hany eves?
2016. dec. 16. 20:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Kb fél évvel fiatalabb nálam
2016. dec. 16. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem csupán fellángolás, de azért nem is szerelem :)

Ilyesmi volt nekem is. Nem tettem semmit... Rossz döntés volt. Szerintem is inkább lépj, nem veszíthetsz semmit! Ha bármi ciki is történik, hidd el később csak nevetni fogtok rajta ;)

Szerintem te is tetszel neki, úgyhogy nem reménytelen a helyzet

(De azért én is ajánlom h várj még egy pár évet ;) )

2016. dec. 16. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Na ez igazi szerelem, nem sok ilyen lány van manapság. És amúgy lehetsz szerelmes 12 évesen, ahogy látom eléggé az vagy (mármint szerelmes). Szerintem ha adódik alkalmad akkor öleld meg, stb... Ha ennyire jóban vagytok akkor belefér, és szerintem nagyon jól tud esni bármikor ;) 14/F
2016. dec. 16. 23:05
 9/12 anonim válasza:
Figyelj. Én is csak azt tudom mondani, hogy mondd el neki, mert előbb vagy utóbb úgy is megtudja, hogy ő tetszik neked. Nekem is van egy sztorim: bff-emnek tetszik a mamájáéknál egy fiú, de amikor meg akarta mondani neki, h tulajdonképpen bejön neki, addigra lett a fiúnak barátnője. (Viszont elméletileg bejön a fiunak meg ugy is, h van barátnője. De nem tudom pontosan.). Ugy hogy szegénybe most kitört a féltékenység. Szóval mondd meg neki. Különben is: nem a kor számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy belül mit érzel iránta. Örülök, ha ezzel a tanáccsal segithettem. 13/L
2016. dec. 17. 06:59
 10/12 anonim válasza:
100%

Annyira utálom amikor azt mondják hogy 12 évesen fiatal a szerelemhez valaki. Ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam. Mindenkinek ugyanúgy van joga a szerelemhez, mint a magukat felsőbbrendűnek gondoló, énmárelvégeztemafőiskolát embereknek. Képzeljétek, nekem pasim is volt 12 évesen. És akkor mi van?!

És igen. Ez szerelem. A helyedben nem megmondanám, hanem kis lépésekkel a tudtára adnám. Szerintem neki is tetszel, csak nem meri bevallani. Igazán édesek lehettek ti ketten.

Csakhogy az osztálybeli kapcsolat nagyon veszélyes. Ha szakítotok, mi lesz?

2016. dec. 17. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!