Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha legszívesebben összeverném helyben azokat a párokat akik az utcán "falják fel egymást" és nem veszik észre hogy mások is látják? Csak engem zavar?
De észre veszik csak azt hiszik, hogy valaki kíváncsi rájuk.
Nem tudom elhinni, hogy nem bírják ki, hogy ne nyeljék le egymást.
Gusztustalannak tartom.
En is gyulolom. De amikor volt baratnom mi is ezt csinaltuk. Azota megint gyulolom.
Konkluzio: amikor benne vagy, pont leszarod, mit gondolnak masok.
Én szeretek látni olyan embereket, akik szeretik egymást, legyenek akár családtagok, párok, legjobb barátok. Engem nem zavar. :)
Egy eset volt, amikor alig bírtam: vonaton ültem egy nehéz nap után, és hátul monoton cuppogó puszikat adtak egymásnak. Hát az őrületbe kergettek... :D Abban az esetben per pillanat nem az jött le, hogy ők mennyire szerethetik egymást. Szóval látni szeretem, de a hangokat nem mindig bírom.
én is utálom, de csak azért mert irigy vagyok, és engem senki se fog csókolgatni mert ronda és még mentális beteg is vagyok :D :d de igen, legszívesebben leütném őket :D hehe
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!