Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy döntsek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Curro kérdése:

Szerintetek hogy döntsek?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel 9.-es koromba megismerkedtem, ugyanazon dolgok iránt érdeklődtünk. Én ekkor gyorsan beleszerettem de ő nem viszonozta és egyre bunkóbb lett. A barátnői szerint az volt a baja hogy nem voltam elég izmos és egyébb külsőségek. Erre válaszul félévkor megszakítottam vele mindenkapcsolatot. A második félévben és a nyáron sokat tanultam és intenzíven sportoltam/kondiztam és sikerült a régi 56 kilómból 78 kilót csinálni. A 10. osztályt jól keztem minden téren, jobban tanulok és népszerűbb lettem. Ugy november elsó hetében mondták az előbbemlített lány barátnői hogy mostmár mennire bejövök annak a lánynak és hogy randiznom kéne vele. Sajnos még mostanáig se döntöttem mert talán még érzek valamit iránta de a büszkeségem meg azt súgja hogyha nem voltam neki jó vékonyan akkor izmosan se akkarjon! Valami tanács?

2016. dec. 15. 22:36
 1/9 meszike91 ***** válasza:
100%
A leírtak alapján elküldeném a francba azt a lányt.
2016. dec. 15. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe, tipikus olyan lány aki csak tudod miért van veled.

Én hagynám.

2016. dec. 15. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a csajt. Az ilyeneknek csak a külső a dontos nem a belső. Ha jön vki aki jobban néz ki mint te, megint elhagy. Ezek a buta libák. Nem értem mi a baj ha vki soványabb amugy. A tesóm 16 nyáron 17 lesz,de sovány. Szerintem nincs semmi baja. Utálom ha külsőségek alapján kell vki vkinek.
2016. dec. 15. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hanyagold a lányt, és ezt lányként mondom. A barátom mielőtt megismerkedtem vele túlsúlyos volt, már nem az, sokat sportol és leadott 35 kilót. Én nem ismertem túlsúlyosan, de valószínűleg akkor is beleszerettem volna. Akit írtál lány ő ezekszerint a külsőségekre megy.
2016. dec. 15. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Én csaj vagyok ,és szerintem ne foglalkozz a csajjal hagyd a francba. De gondolkodj egy kicsit...mi lenne h te lennél a lány és ő m3g a fiú. Most szép csinos vagy ,jól nézel ki stb...A fiú érdeklődik irántad, de te hiúság miatt inkább nem et mondasz...de sztem találsz magadnak jobb csajt.

Puszika 15l

2016. dec. 15. 23:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ment a zöld mindenkinek.
2016. dec. 15. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokkal jobbat is kaphatnál nála, nem érdemel meg :)
2016. dec. 18. 16:10
 8/9 anonim válasza:
Ha ő az alapján dönti el, hogy tetszik-e neki egy fiú, hogy mekkorák az izmai, akkor az őt minősíti és nem érdemli meg azt, hogy az járjon vele aki neki tetszik (szerintem nem fogalmazok túl érthetően, de remélem a lényeg lejött)
2016. dec. 18. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd. Egyrészt, mert a csaj egy ribizli, aki ennyire a külsőre megy, másrészt pedig ez jó kis pofon lenne a lánynak, hogy vegyen vissza a kiskirálynői méltóságából.

16/l

2016. dec. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!