Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és lehet én is bejövök neki, bár elég "ellentétes jeleket" ad le úgymond. :D Ha messzebbről észrevesszük egymást akkor sokáig néz a szemembe, bár én olyankor nem nagyon merek ránézni, mert volt már egy ciki eset ebből.. Ha úgy találkozunk, hogy mondjuk fél méterre van, mindig ránézek, de ő úgy csinál mintha észre sem vett volna. Magyarán csak távolról "mer" rám nézni. Ez miért van? (Nem vagyok egy ijesztő lány szerintem... állandóan mosolygok és jókedvű vagyok, az igaz, kicsit csendes :D )15L és 17F2016. dec. 15. 12:32
1/4 anonim válasza:
Mert a fiu nem biztos h tetszik e neked,és nem mer közelebb merészkedni.Ezért úgy tesz mintha nem venne észre ha a közelében vagy.Lehet h félénk.Nekem ez a véleményem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)) lehet, bár egyáltalán nem tűnik annak a félénk típusnak! :D
2016. dec. 15. 14:50
4/4 anonim válasza:
"Ha messzebbről észrevesszük egymást akkor sokáig néz a szemembe, bár én olyankor nem nagyon merek ránézni"
Tehát nem mersz ránézni. Szegény feje akkor honnan a búbánatos nyuszibogyóból tudná, hogy bejön neked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!