Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mik a fontosabbak egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mik a fontosabbak egy lányban nektek az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

1. Okos és emiatt kritikus veletek ha kell vagy buta és mindent elnéz csak, hogy ennyire se bántson titeket.

2. Otthonos, süt, főz és cserébe elvárja tőletek a segítséget ha kell és támogatnotok is kell karrierben.

A másik: nem csinál otthon semmit, inkább bulizós és laza. Nem vár el semmit csak a pénzedet, és bár istenít titeket mindenkinek nem érdeklik őszintén az életcéljaitok.

3. Sok minden érdekli és fontos neki, hogy a világnak valami értékeset adjatok.

Vagy komolyabb dolgokkal nem foglalkozik, inkább csak jól szórakoztok vele anélkül hogy egy percig is kéne arra gondolnotok hogy mit adtok a világnak.

A és B válasznak elég.

És ha megválaszoltátok es remélem, hogy az A-k lesznek fölényben akkor hogyhogy képesek felnőtt férfiak otthagyni tripla AAA-s nőket egy kőkemény B kategóriásért?

Említhetném apumat például...

2016. dec. 14. 20:18
 1/7 A kérdező kommentje:

Plusz egy kérdés.

Mit tudnak azok a cicababák hogy emiatt mindent otthagynak a ferfiak akik nekünk fontosak?

2016. dec. 14. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:

AAA

Nagy a csecsük ;)

2016. dec. 14. 20:24
 3/7 Camorri ***** válasza:

CCC

Mindenből kell egy nőbe.

2016. dec. 14. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:

A tekintve, hogy eddig csak a B verzió leves.

Kb 11 csajom volt a B verizós party pi**s olyan 8 amúgy agybeteg k**ból, és kb 1 hete dobtam is egy ilyent. Lehet, hogy vagányak az ilyen csajok, de csak a gyökereknek felelnek meg, és csak azok elégedettek vele.

Az, hogy van aki lecumizza a farkamat az nem ér fel annyival, mintha néha krtikus lenne velem, és elmondja mi a problémája...a B verzió elmegyek buliba-kocsmába ilyenkor mint egy férfi aztán aki leitatja azt szopja le este végén :) köszönöm nekem ezekből elég volt...szűzek előnyben az ilyen csajoknél, mert ők még átb**óak ;)

2016. dec. 14. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
csajoknál* telefonról írtam bocs.
2016. dec. 14. 20:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha én ilyet csinálnék, leitatnám magam és csak úgy leszopnék srácokat nem merném magamat a női nem tagjai közé sorolni😅

De hála az égnek találtam olyat aki ezt érti es értékeli.

Nekem már csak addig kell noszogatnom míg fel nem fogja, hogy ő bizony akkor is filmrendező lesz.

De neki ilyesmi eszébe se jut, sőt még egy randit is írtó komolyan vesz.

De úgy hiszem az ilyen fiúk érnek igazán sokat.

Akik kicsit lelkibetegek, kicsit nehéz velük mert valami óriásit kapok cserébe.

🤔

2016. dec. 14. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Igazából a kettő között az ideális, túl okoskodó ne legyen, viszont az jó ha néha rávilágít a hibáimra. Maga az intelligencia nem annyira fontos, az egymás iránti érzelmek, lelki összehangolódás sokkal fontosabb. Meg persze egy nagyon buta csaj mellett nem is lehet megmaradni, szexen kívül másra nem is jó.

2. Ha süt főz, az sosem baj, de alapvetően nem lényeges olyan szempontból, vagy nem attól függően lesz vonzó egy lány. A túl bulizós, lazulós meg szintén a szexkapcsolat jellegű kategória, mert komolyat olyan lánnyal építeni nem lehet. Pénzt meg persze nem adnék egy vasat se, mert balek az nem vagyok. :D

3. Igazából itt a B a jobb, vagy a lényeg, hogy a kapcsolat jelen pillanatában jól érezze magát az ember, én is ilyen vagyok, a jelen megélése sokkal fontosabb, mint hogy az ember alkosson valamit csak azért, mert a társadalom ezt diktálja, meg mások elismerjék stb.

Otthagyni egyébként gondolom a szexuális kisugárzás miatt tudják, vagyis a testi vonzalom többet nyomhat egy kapcsolatba, valamint amikor az ember már nem szerelmes, nincs meg a rózsaszín köd, akkor a laposodó kapcsolatból sokan elcsábulnak.

De igazából ez egyénfüggő is, én pl imádtam az exemet, amíg vele voltam, igazából más lányra nem is néztem, mert egyszerűen szerettem annyira, hogy nem volt igényem másra. (aztán persze ott meg ő hagyott ott engem.)

2016. dec. 15. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!