Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyszer néz a csaj máskor meg levegőnek néz?
Bejossz neki nyugi, én is ezt szoktam csinálni, ha tetszik valaki. Próbálom nem nézni, nehogy rájöjjön, hogy tetszik nekem, de néha nem bírom ki, hogy ne bámuljam :D
15L
#1 Osztom.
De az is lehet hogy nem vett pont akkor észre.
Ismeritek egymást amúgy?
Ez a fél méterről dolog hogy volt?Elmentetek egymás mellett vagy mi történt?
Nagyon para úgy ránézni a másikra amúgy.Legalábbis van akinek nem megy.Tapasztalatból mondom én nem mertem mikor ilyen volt.
6-os, de a fiúk közül is sokan ám!
Aki határozottan hosszú távra tervezne a csajjal, ösztönösen mindig a megfelelő méltó párt keresi. Ha nem mazoista a srác, akkor a világon semmi kedve, se lelki ereje a fölösleges potya csalódásokhoz.
Ha látja hogy sikerülni fog, mindent belead és akár a csillagokat is lehozza a csajért. Ha viszont látja hogy ez úgysem fog sikerülni, minek pazarolja rá tovább az erejét és idejét... méltósággal tovább áll. Előbb utóbb mindenki megkapja a neki járó, kiérdemelt igaz szerelmet az élettől. Ha meg nem, az szarügy. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!