Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogyha apukám mercijével megyek akkor az összes csaj megbámul/megmosolyog, de ha a kerékpárral közlekedem akkor meg levegőnek néznek?
Ne aggódj, ez a trend manapság. Ha a 15 éves kis Fiat-omban ülök, akkor a kutya se néz rám.
Múltkor a céges Lexus-al minden fiatal nő flörtölt velem a járdáról, amikor a lámpánál álltam.
Ez van...
Mert biztos rohadt jól néz ki a kocsi!!! Ennyi! Kit érdekel, hogy ül benne valaki, ha szép az autó én észre se veszlek.. Max. egy gyors pillantás, hogy izomnyakú, hülyegyerek, dzsipszi esetleg kulturált üzletember van benne!
Nyilván az anyagias és/vagy buta hölgyek rád mozdulnak a pénz láttán.. de van aki csak álmodozik, egy olyan autóról..
Szakadt bicajt nem nézek meg max. röhögni, de ami új, ritka vagy szebb arra én is nagyon csorgatom a nyálam! Lámpánál annyira gúvadtam egy egyedi DH bicajra, hogy megszólított a tulaj! :-D Pedig én nem neki mosolyogtam, csak eszembe jutott mit lehetne kezdeni a bringával a városi lötyögés helyett..
Volt egy 20+ éves szakadt BMW-m.
Ment a bontóba.
Vettem egy 2 éves Oktáviát.
Azóta a plázapi sák rám sem néznek.
Igaz, nekem előtte sem kelletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!