Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg létezik szerelem első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik szerelem első látásra?

Figyelt kérdés

Amikor elballagtam általános iskolából, és az új iskolába kerülve először megláttam, azt hittem elájulok. Mindig néztem a szünetekben, kerestem. A neten is kerestem. Közben lett egy párkapcsolatom, 2 évig voltunk együtt. 1 hónapja szakítottunk és amióta láttam az utcán megint azt érzem. Az osztálytársam ismeri és amikor kimondja a nevét elpirulok és gyorsabban ver a szívem. Nem is ismerem. És mégis. Mi ez?

18/L

2016. dec. 11. 15:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9.10. : olvasd már el a szöveget te nagyon hülye!
2016. dec. 12. 16:26
 12/22 niki.sari33 válasza:
Hát igazán szavahihető ember vagy Andikám! Kihurcoltatod az öcsémet Tatabányára mert te milyen szerelmes vagy, majd hagyod kidobni az utcára pénz nélkül minden nélkül. Majd hazajösz, hogy nem tudsz nélküle és a családod nélkül élni :D Hazajösz és úgy bánsz vele mint egy bábuval akit ide-oda lehet pakolni. Előadod magad, hogy szakítasz vele és miatta nem tudsz másra nézni. Hát azt látom :D Nőj fel kicsilány :D A nagy lányok nem kérdeznek ilyen sz.rságokat :) Puszi az ex sógórnőd :)
2016. dec. 13. 19:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Úgy látszik senki se tud olvasni... Nézd már meg mit írtam. Írtam olyan hogy a kapcsolat alatt bármikor is kerestem? Sőt a szakítás után sem ez volt az első gondolatom. Dehát te is higyj a drágalátos öcsédnek, és ha annyira hatással vagy rá mint mondja, akkor tanítsd meg pl olyan dolgokra hogy nem tartjuk pórázon a barátnőnket. Ha javasolhatok valamit akkor vidd el egy pszichológushoz is. Meg kérdezd meg hogy rá hány lány írt és milyen dolgokat mondtak.
2016. dec. 14. 06:08
 14/22 niki.sari33 válasza:
Mélyebben nem óhajtok ebbe a témába belemenni csak annyit, hogy pont te mondtad azt, hogy neked mennyire sok idő kell mert annyira tönkretett az öcsém ehhez képest nem sok időbe telt. Pszichológusra meg sztem neked lenne szükséged mert óráról órára változtatod a véleményed. Azt gondoltam rendes lány vagy és bíztattam az öcsémet, de már nem fogom. Boldog életet neked!
2016. dec. 14. 10:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jós. Nem tudom előre hogy milyen érzések lesznek bennem. Ha ennyire zavarja hogy ilyen hamar túllettem rajta azt csak magának köszönheti. Igazság szerint megkönnyebbülés volt elengedni mert csak fájdalmat bírt okozni. Ne is bíztasd, Isten ments! Nektek is szép és boldog életet!:)
2016. dec. 14. 11:23
 16/22 niki.sari33 válasza:
Annyira nem zavarhatja.... :) Viszont ez, hogy ilyen komoly kérdést teszel fel itt az megmutatja, hogy mennyire kislány vagy még :) Vegyél példát az öcsémről és ha tetszik valaki ne gyakorin kérdezgesd, hogy mi ez hanem találkozz vele. Tudod ez a felnőttek világában így működik :)
2016. dec. 14. 13:24
 17/22 anonim válasza:
Nem zavar :) De tényleg ha tetszik akkor írj rá...pofán nem vág. Ezt most komolyan mondom. Én nem vitatkozom, ahogy mondtad úgysem egyezik a véleményünk. Az tetszik és ahhoz mész akihez szeretnél. Mi a baj azzal, hogy beszéltem amugy lányokkal mikor szakítva voltunk? :) Beszéltem, most is beszélek és már találkoztam is egyel. De én mondtam is már régen, hogy nekem egy lány kell, hogy elfelejtsek egy másikat. Te voltál az aki felháborodott, hogy olyan hamar túltenném magam, erre neked sem volt több idő. Én olyat sem mondtam, hogy miattad nem tudok lányokra nézni. Te pedig ne mondanál ilyet ha már másnap kiraksz egy ilyen kérdést, meg már messziről imádod :D Én Nikinek is elmondtam az én hibáimat ellentétben veled aki mindenkinek annyit mond, hogy megint csúnyákat mondtam. Böbének is annyit írtál, hogy én milyen csúnyákat mondtam neked a buszmegállóban. :D A te hülyeségeidet sosem ismered be. Annyit hozzáteszek, hogy nagy tévedésben vagy ha azt hiszed hiányzol vagy én még azért akarlak keresni mert hűű de szeretlek. Nem véletlenül nyomtam rád a telefont meg tiltottalak viberen mikor kézzel-lábbal el akartál érni gondolom, hogy kiossz...de nem nagyon voltam rá kíváncsi :) Egyetlen dolog volt veled ami jó volt de azt nem írom le inkább :D Ezzel le is zárom ezt az egész beszélgetést meg mindent. Írni sem fontos rá bár úgysem tudod megállni. Én nem fogok írni a te üzenetedre ha válaszolsz. Én is kívánok szép életet neked. Szia.
2016. dec. 14. 13:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Én akartalak kézzel lábbal elérniiii?!! Nem is tudom ki "talált meg itt is".xdd Nem nagyon érdekel kivel találkoztál meg kivel nem. Tudod miért mondtam mindig azt hogy bántottál? Nagyon egyeszerű! Mert bántottál:D Én nem akartam tőled így elválni de csak magadnak köszönheted. Ja és majd én tudom hogy kivel szeretnék találkozni meg kivel nem.
2016. dec. 14. 17:38
 19/22 niki.sari33 válasza:
Andika észrevetted már hogy téged mindenki bánt? Eljösz mindenhonnan mert veled mindenki rosszul bánik...El kellene gondolkozni azon hogy véletlenül nem e benned van a hiba.
2016. dec. 14. 17:44
 20/22 A kérdező kommentje:

- tudtommal én nem kértem Atitól képeket hogy biztos hogy az iskolába vele

- ugyanez a hangfelvétellel

- nem ringyóztam le

- megbíztam benne

- nem élősködtem a szülein

- nem menőztem előtte hogy áthívott egy csaj hogy masszírozzam meg a seggét

- nem tiltottam meg hogy lányokkal beszéljen.

- nem kérdeztem meg egy nap 7478274782x hogy megcsal-e

- nem kényszerítettem esküre a családja életére hogy nem fekszem le öreg tatákkal, vagy a családtagjaimmal.

Niki. Ati rendesen pórázon tartott. Annyit sírtam miatta mint az állat. Nem vagyok tökéletes, de én megpróbáltam mindent megtenni és ő nem becsült meg egyáltalán.

Direkt nem bántottam. Ha igen, az már azért volt mert tele volt a pohár ezekkel a dolgokkal amiket előbb felsoroltam. Ennyi. Bocs ha megbántottam bárkit is, de nekem elegem van ebből. Sok volt már.

2016. dec. 14. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!