Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább?
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem_..
Ezek lennének az előzmények. Már tettem ki egy kérdést ugyanebben az ügyben korábban, de azóta történtek dolgok és nem tudom mit kéne tennem. Tisztában vagyok vele hogy nem várhatom el idegenektől hogy megmondják mit csináljak, nem is ezt szeretném, csak tanácsokat, véleményeket.
Na szóval. 1 hétig nem volt suliba, és most hétfőn egyik barátnőm megkérdezte a fiú egyik osztálytársát, hogy mi van vele, és azt mondta, hogy csak szimulál és kiirattatta magát az orvossal. És másnap jött suliba. Ugyanúgy nézett. És tesin az ő lány osztálytársaival kidobóztunk, és beült nézni az órát. Mikor büntetőből futás volt, láttam hogy kb végig engem nézett. Mellesleg életemben először tudtam fekvőtámaszozni is..ráadásul nagyon gyorsan. Ezt a jelenléte hozhatta ki belőlem? És amúgy majdnem egész tesin az osztályunk r!bijével dumált mert fel volt mentve és egymás mellett ültek a padon...aztán másnap is nézett, közbe mosolygott, meg pár osztálytársammal dumált meg hülyült kint folyosón. Köztük volt az a hülye csaj is. De érdekes, míg velük beszélt, átnézett a válluk felett rám. Ezt követő nap délután rámírt...vagyis pontosabban azt mondta, csak most kapta meg amit legutóbb írtam (merthogy kb két hete ráírtam de csak pár mondatot váltottunk). És elkezdtünk beszélgetni. Egész délután meg este egy darabig irogattunk. Aztán tegnap suliba köszönt és mosolygott közben. Nem mentünk oda egymáshoz, mert pont mindig vagy én rohangáltam egész szünetbe vagy ő nem volt a környéken. De ha láttuk egymás mindig a szemembe nézett és mosolygott meg én is. Egyszer még így biccentett is egyet, vagy nem is tudom pontosan mi volt az. A barátnőim azt mondták, várjam meg míg ő ír és ő jön oda hozzám. Ebben egyet is értek, de alig bírom kivárni hogy írjon...nem tudom hogy fog e egyáltalán. Lehet unalmasnak vagy tucatnak tartott az alapján amit beszéltünk. Nem tudom.
Köszönöm annak, aki ezt is és az előzményeket is elolvassa és válaszol is :)
Miért talán nem arra való ez az oldal hogy kérdezzünk? Ha tudnék mindent, hogy mit csináljak elhiheted nem tennék fel ennyi kérdést.
Köszi 2.
Igazából ma 2 kérdést tettem ki, amit linkeltem az régebbi.
Utolsó, köszönöm, sokat segített a válaszod :) Igyekszem türelmes lenni, azt hiszem erre a fiúra megéri várni :) A mosoly és nézés sosem volt viszonzatlan eddig sem, és ezentúl sem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!