Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Szoval, van egy fiu akit kb. 1 eve ismerek (nem sulibol) nekem bejon meg minden meg en is neki 3x talalkoztunk eloben ( egyutt szilvesztereztunk meg tesoim szulinapjan) aztan volt egy nagyobb szunet amikor nem beszeltunk ( fel ev) azota ismet beszelunk minden nap o is ir en is neki csak ugy erzem h mostanaba mintha nem szivesen beszelgetne velem vagy nem tudom ilyen furan ir lehet besertodott vsak nem tudom hogy min, tegnap irtam neki es nem irt vissza
Szerintetek most mit csinaljak?
14/L
2016. nov. 21. 00:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem várjál még egy kicsit...
2/3 A kérdező kommentje:
Mire?
2016. nov. 21. 17:33
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy megsértődött, vagy csak nem ért rá írni neked.
Türelem 🌹 terem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!