Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez hogy van?
Az a helyzet, hogy a legtöbb lány eléggé megbámul, mert szerénységem😉 meglehetősen jól néz ki (E/3 magamról 😊), DE nem férfiasan jól, inkább picit hogy úgy mondjam gyerekesen. Tudtok az ilyenre férfiként is gondolni?
(20f)

Ugyanígy vagyok, csak lányban. Igazából fogalmam sincs, hogy miért bámulnak... Lehet azon gondolkodnak, hogy vajon általános iskolába járok-e még, mert akkor nem szólítanak le, tetszek nekik, csak félnek leszólítani, vagy csak bambulnak az éterbe, én meg pont arra állok.
Amíg nem mész oda valakihez, vagy ő nem jön oda hozzád, addig a 3 opció közül totózhatsz magadban.

De miééééért?
De most tényleg. Nem szoktam hazudni.
Nos? A igen, mindjárt küldöm
B felszívódtál
C nem,azé me nem
D kamuztál

Ismerek egy igazi, babaarcú srácot, de épp ezért tartja mindenki helyesnek, mert 16 éves és olyan kisfiús arca van, hogy nem mondod meg a korát.
Egyébként fogadjunk, hogy ezt a kérdést azért írtad ki, hogy priviket kapj, mert te jól nézel ki.
Nem baj.
Egyébként nem kinézettől, hanem viselkedéstől függ, hogy férfinak tekintem-e az illetőt, vagy fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!