Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » SOS Megcsalas utan kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Megcsalas utan kapcsolat folytatasa?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok.A baratom 18,tobb mint 7honapja vagyunk egyutt. A kapcsolatunk elejen,2honap egyutt toltott ido utan o megcsalt.Az teny hogy nem volt koztunk semmilyen testiseg es o egy olyan fiu aki nem birja sokaig ilyen dolgok nelkul es valoszinuleg ez lehetett az oka annak,hogy megcsalt.Jelei is voltak,pl kiszivott nyak,titkolozas. De en akkor nem vettem eleg komolyan ezt a dolgot,gyavan elhittem mindent amit magyarazatkent mondott,mert el akartam hinni.Gondolni se akartam arra,hogy tenyleg megtortent.Azota a kapcsolatunk nagyon boldog,szeretjuk egymast azonban bennem kezdtek elotorni az erzesek es ugy erzem muszaj megbeszelnem ezt vele mert zavar a dolog,es en csak annyit szeretnek hogy vallja be hogy volt valami.Mert nem szeretnem hogy egy ilyen komoly kapcsolat ilyen stabil labakon alljon,es persze azt sem,hogy emiatt vege legyen.Szoval a kerdesem igazabol,mi a megfelelo cselekedet,kerdest amivel ereztetem hogy nem szakitok de nekem fontos hogy bevallja es fontos hogy oszinte legyen?

Koszonom annak aki elolvasta ezt es annak meg jobban aki segit es valaszol ra,mert ezt nem tudom hogy oldjam meg es kivancsi vagyok ismeretlen emberek

velemenyere!

2016. dec. 7. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Elősször is, ez nagyon gerinctelen dolog volt tőle.. Másodszor ha most tényleg boldogok vagytok, tényleg szeret téged, szerintem biztosan el fogja mondani. Biztos sokan mondanák azt hogy dobd ki, én adnék neki egy második esélyt.
2016. dec. 7. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:

A legokosabb hagyni.A bizalom az egyik alapja a párkapcsolatnak.Bár megvoltatok, de előtört benned, tehát oda a bizalomnak.Szeretnéd, hogy bevallja?Hidd el, utána sem lesz jobb és jogosan fogod azt érezni, amit.Ráadásul, ha megtette, bármikor megteheti.Kár kockáztatni.

Ha gondolod írj, majd írok!

2016. dec. 7. 22:52
 3/5 anonim válasza:
92%

Nálam a megcsalás a kapcsolat halálra ítélését jelentette.

Egyszer fordult elő velem ilyen és őszintén meg is mondtam, hogy még soha nem csalt meg senki, ez egy teljesen új élethelyzet, egyenlőre csak annyit mondok együtt maradunk de nem tudom többé garantálni ezt. Pár héttel később jutottam el arra a pontra, amikor megfogalmazódott benne, hogy ezt így nem bírom. Minden nap egy kétség, idegeskedés, mikor teszi meg újra, stb. Így végül szakítottam.

A szomorú az, hogy aki egyszer megtette jó eséllyel újra megteszi, főleg ha látja, hogy gyakorlatilag semmi következménye nincs neki.

A megcsalás alapjáraton nagyon gerinctelen dolog, de annak tagadása teljesen kiteljesíti azt. Ha egy pici jellem van benne akkor felszínre tudod hozni ezt és meg tudjátok beszélni, főleg mert megértőnek és türelmesnek tűnsz, aki ezt talán meg tudja bocsátani. Ha összekapja magát és szembesül a valósággal, majd azzal Téged is szembesít akkor érdemes csak második és egyben utolsó esélyt adni.

Egyébiránt, ha ezen sokat rágódsz, nem épül fel többé a bizalom akkor érdemes erősen elgondolkodnod azon, hogy egy ilyen kapcsolat ér-e ennyi idegeskedést, hiszen (gondolom ezt egy kisebb szünet után) egy teljesen jól működő, valóban két emberről és nem többről szóló kapcsolatod is lehet és ha az aggodalmaid ellenére együtt maradtok akkor erről mondasz le.

2016. dec. 8. 00:23
 4/5 anonim válasza:

23/f - a megcsalás 18 éves koromban ért, ez lemaradt.

#3 voltam.

2016. dec. 8. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:

a te generációdba a mindenki mindenkivel b*szik mint az állatok az állatokkal... ti is állatnak születtetek, de figyelj

ha 2 hónap után már megcsalt akkor minden folytatod?? úgy gondolod hogy megváltozik és majd minden jobb lesz????

röhögnöm kell rajtad :D :D

2017. nov. 13. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!