Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érezhet? 14F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet? 14F

Figyelt kérdés

8.osztályba járok és van egy lány osztálytársam aki nekem bejön.Az elmúlt pár napba többetvan velem.Több órán is egymás mellé ülünk és szünetbe is beszélgetünk.Ma rá írta a radíromra a nevét plussz egy szívet.Folyton megkérdezi hogy szeretem-e én meg mondom hogy imádom.De amikor más lánnyal beszélgetek akkor mindog néz.

Most szerelmes belém ?

Mit csináljak hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?

2016. dec. 7. 19:59
 1/6 anonim válasza:
Biztos.Kitalálom.Elpirul,csavargatja a haját stb..Tuti
2016. dec. 7. 20:02
 2/6 anonim válasza:
Ne menj oda nagyon más lányokhoz hanem inkább koncentrálj rá!!Érezni fogja a törődést és már is közelebb vagytok egymáshoz..
2016. dec. 7. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem én megyek a másik lányhoz hanem ő jön hozzám.

Szerintetek elhívjam valahová?

2016. dec. 7. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el, sokat nem veszíthetsz, és ha jól sikerül akkor majd egyik tanórán kérdezd meg tőle hogy na milyen volt, stb. Ha hazakíséred akkor öleld át és ha hosszan egymásra néztek akkor ott már csóknak is kell lennie :D Amúgy 14/F, korodbeli vagyok úgyhogy nem mondok túl nagy hülyeséget szerintem :D
2016. dec. 7. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mit érezhet? Hát, ő jót érezhet. XD na jó, viccet félretéve sztem fülig beléd van zugva! Hívd el valahova!
2016. dec. 7. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, az első tippet már elmondták, hogy hívd el valahová. Programjavaslatok: mozi, kávézni, plázázni, sétálni stb. Egyik se ciki. Hajrá!
2016. dec. 8. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!