Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít gáznak összejönni újra az exel?
Figyelt kérdés
már legalább 2 éve annak, hogy szakítottunk, nem is volt hosszú, gyorsan rájöttünk, hogy ehhez még "kicsik" vagyunk, azután egy évig furdalt a lelkiismeret hogy ott hagytam, hagytam elmenni és nagyon fájt, ezért összejöttem valaki mással, de szakítottunk, és most újra előtört az exem iránti vonzalom, ami nem olyan nehéz, mert az osztálytársam, pont mögötte ülök és úgy bír rám nézni, mint senki más, egyszerűen összeszorul a gyomrom tőle és szerintem most már elég "érettek" lennénk, nemsokára végzünk is, tehát nem merülne fel az a probléma hogy osztálytársak vagyunk2016. dec. 6. 11:27
1/4 Trevenor válasza:
Nem az.
Persze csak akkor nem, ha a szakításhoz vezető dolgok már nem állnak fenn, vagy már képesek vagytok azokat megoldani.
2/4 anonim válasza:
Szerintem.nem gáz, sokan vannak akik szakítanak majd megint összejönnek és a dolog jól sül el. Próbálj meg beszélni vele szerintem, meglátod h reagál.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális de elmesélem neked az én esetem. Én a barátommal pár hónapig voltam együtt és szakítottam vele, összejöttem a haverjával. ( tudom bunkóság volt) Ott pofára estem és elhatároztam, hogy senki nem kell. Aztán fél év múlva úgy hozta az élet, hogy a cserediák programon muszáj volt találkoznunk, meg hiányzott is, ezért ráírtam. Onnan már minden ment mint a karika csapás. Összejöttünk és sokkal jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Bízunk egymásban, soha nem veszekszünk. Kellett ez a kis kitérő és tanulság. Én szerintem nem hülyeség újrakezdeni úgyhogy hajrá! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!