Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, mit csináljak?
Az az igazság, hogy teljesen kezdő vagyok ilyen téren, sose volt barátom, bár ez fura egy 18 éves lánytól manapság. Nekem szükségem van érzelmi kötődésre, még ha csak egy csókról van is szó, szóval még az első csókon sem vagyok túl. Fogalmam sincsen, hogy hogy közeledjek hozzá. Szerintem kedvel engem , mégis nagyon félénk vagyok. ( enyhe célzásokból gondolom,és keresi a társaságom)Félek az elutasítástól, és ráadásul osztálytársak is vagyunk...igaz, hogy mindjárt érettségi, de akkor is van még 5 hónap addig.
Hogy lehetnék biztos abban, hogy kedvel? Hogy kéne lépnem? Gáz lenne, ha facebookon írnék neki?
Tudom..gáz kérdések egy nagykorú lánytól, de kérlek normálisan válaszoljatok, mert nagyon fontos lenne...
18L
Ne face-el próbálkozz szerintem,
nem szokott jól elsülni.
Csak próbálj vele egy közös programot összehozni.
Mondjuk buliba menni,vagy együtt tanulni,mondván hogy segítséget kérnél.el is hívhatod kávézóba,ahogy jobbnak látod.Úgyis kezdeményezni fog ha kedvel.
Szia. Én már akkor picit tapasztaltabb lehetek, mint te.
Egyáltalán nem gáz, ha fészbukon írsz rá, én azért nem ezt csinálom, mert jobban érzem magam, ha látom magam előtt a kiszemeltem reakcióját.
Le kell amúgy küzdened a félelmedet. Nem kell tartanod, ha visszautasítanak, mert tovább fogsz élni. Próbálkozhatsz másnál.
És a helyedben őszintén elmondanám, hogy így és így érzek, és ezt és ezt szeretném veled, ha te is így érzel.
Ha eljutsz erre a szintre, te nem fogsz sose aggódni ezek miatt. És tudom, hogy csak más emberek véleménye miatt nem mersz odamenni a kiszemelthez.
Tanuld meg, hogy ez ne foglalkoztasson téged, és csak a céljaid lebegjenek a szemed előtt. :)
Viselkedj olyan természetesen, mint egy szerelmes lány.
Pl. ha véletlen azon kap téged,hogy bámulod, ne idegeld magad. Végül is ki akarod mutatni hogy érzel valamit, nemde? Azon is elgondolkodhatsz, hogy te hogyan jöttél rá hogy (talán) picit bejössz neki... ő is csak önmagát játszotta. Szóval ne félj kimutatni,nem gyengít le!
Amúgy teljesen okés, ha írsz neki facebookon, csak akkor másnap ne nézd levegőnek a suliban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!