Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hívjak el egy lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak el egy lányt valahová?

Figyelt kérdés
Egy nagyon csendes lányról van szó. Igazából tegnap sikerült egy nagyon jot beszélgetni vele vittem a táskáját. És leesett hogy ő nagyon is szeret beszélni mosolyogni ha megvan a megfelelő társaság. Szeretném felhívni ott a városba egy térre inni forró csokit vagy valamit. De hogyan? Nem akarok ràstresszelni hogy randi hanem csak csak valahogy simán elhivnàm hogy jöjjön már ki. Hogy csináljam?
2016. dec. 3. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszélgetés közben említsd meg neki, hogy nem lenne-e kedve sétálni egyet, avagy nem lenne-e kedve meg inni valamikor egy forró csokit. Nem nehéz dolog, ha ilyen egyszerűen csinálod, sok sikert :)
2016. dec. 3. 10:36
 2/5 Qubi válasza:
Egyszerűen csak kérdezd meg hogy nem e lenne kedve sétálni egyet, forró csokit inni, beszélgetni. Nem biztos hogy randinak veszi, de ha mégis az sem gond. Szerintem minden lánynak jól esik ha egy srác elhívja egy ilyen találkára.
2016. dec. 3. 15:02
 3/5 Qubi válasza:
És még valami. Az sem mindegy hogy milyen régóta ismered. Tudod hogy viszonyul hozzád?
2016. dec. 3. 15:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán beszélgetn senkivel. A multkor beszélgettünk egy jót de nem tudom hogy viszonyul hozzam mindenesetre elhivom.
2016. dec. 3. 15:37
 5/5 Qubi válasza:
Szerintem is mindenképpen hívd el
2016. dec. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!