Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak el valahova egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak el valahova egy lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szeretek,és le merném fogadni,hogy ő is engem.Múltkor megkérdeztem tőle facebookon(mert nem egy suliba járunk és nem valami gyakran találkozunk),hogy eljönne -e velem moziba vagy valahova,de a válasza nem vol.Lehet,hogy megijedt? Gondoltam arra is,hogy megbeszélem a barátnőjével hogy menjenek el valahova és én is elmegyek oda.De ezt nem nagyon szeretném...van ötletetek? 15/F
2014. aug. 30. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Igazából szeretnék neked egy vallomást tenni! Nagyon tettszenek a képeid fb-n. Nagyon tettszik a stílusod. Tettszik az egész lényed! Nemtudom mennyire veszed ezt tolakodónak, de bejössz nagyon, és többet szeretnék tőled! De először taĺálkoznunk kéne, hogy négyszemközt beszélgessünk picit, hogy jobban megismerjük egymást!

Írd meg neki ezt. Nekem bejött. Sok sikert tesa! 14/f

2014. aug. 30. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
A barátnős ötleted nem rossz, ha nem mersz egyenesen randit kérni.
2014. aug. 30. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármit mondhatsz neki,bárhova viheted ,csak ne nyomulj rá annyira mert ha bejössz neki úgyis alakulni fog a dolog nem szabad egyből rá erőltetni
2014. aug. 30. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Az első tipp szerintem inkább ijesztő(a sok "tettszik" is).

Egy kósza gondolat, ha valaki "nagyon szeret", akkor nem pattint le, ha elhívod valahova.

2014. aug. 30. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem pedig nem tetszik a "tettszik" két t-vel. A csaj helyében magyar tanárhoz mentem volna veled. :D
2014. aug. 30. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Öööö oké azért kössz a válaszokat,még azért meghallgaták pár tanácsot :/
2014. aug. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!