Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak el egy lányt valahova?
Tehát:
Tetszik egy lány, és szeretnék találkozni vele. De nem tudom hogy tudom elhívni, meg hogy hova / mit lehetne csinálni :( Már ismerem jóideje
Igazából az a baj hogy még nem volt barátnőm, meg nagyon félek hogy elutasít :(
"Szia, lenne kedved eljönni valahova?"
Wooooááááhhhh, icc medzsiköl.
Azt viszont most megmondom neked, hogyha jóban vagytok, és eddig nem mutattál felé semmilyen törekvést, hogy bejön, mint nő, hanem úgymond a barátzónában vagy, akkor még ha el is jön, ő csak baráti találkozóként fogja felfogni. Ha barátzónában vagy, csak a ritka kiválasztottak tudnak kijönni onnan, és baromira nem egyszerű.
Az is lehetséges, hogy annyit fog mondani (ha levágja, hogy miért hívod), hogy "ne rontsuk el a barátságunkat ezzel". Ez a finomabb formája annak, hogy "nem jössz be, bocsi".
Végtelenszer könnyebb, ha idegen csajjal próbálkozol. Annak adod elő magad, akinek akarod, simán elvarázsolhatod. Az ismerős már tudja minden háklidat.
Ponthogy a törit tudom :P
Attól félek hogy elb#szom. Meg hogy elutasít.
Ha nem próbálkozol, soha nem tudod meg. :)
Ha mindig csak félsz, parázol, azon gondolkozol, hogy hogy csinálhatnád jól, akkor soha nem fog összejönni. Próbálkozz. Előszö csak úgy barátilag..majd eldől, hogy tényleg tetszik-e neked ÚGY is. :)
hány éves vagy amúgy?
augusztus 2.-án leszek 15
Ö már megvan 15, most volt szülinapja kb 3 hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!