Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenbe lettem szerelmes?
14/F. Már 2 éve szerelmes vagyok egy lányba(nemcsak úgy érzem) jártam is vele, de szakitottunk és még mindig szerelmes maradtam bele.Nah az a lényeg hogy már akkor is kicsit a ribizliség felé hajlott, de mostanra hatalmas nagy r**anc lett belőle. Aztmég úgy nem mondom el hogy miket csinál de szerintem aki nem h*lye az tudja hogy hogyan értem.
Most jött össze az egyik legjobb spanommal és nagyon zavar, lehangolt leszek tőle. Tudtok valami tippet? Miért ilyen riziblibe lettem szerelmes? Veletek is volt már olyan hogy szerelmesek vagytok 1 lányba és sajnos olyan?( Légyszives az ilyen kérdésekkel:Még tanulni kéne a te korodban) kíméljetek. Jó tanuló vagyok stb. de egy kis szórakozás, másik nem felé érdeklődés nemárt.(ui. Helyesírásért bocsi, nem így írok csak siettem)
Nem nálam nem ilyen volt. :D Én csak egyszerűen elcsesztem és már esélyem sincs a "szívem hölgyénél". ;) Ja és hogy legyen bennünk valami közös nálam is 2 éve tart ez xD
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!