Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon esetlen vagyok, hogyan tudnék hozzá odamenni? 15/f
Van egy lány az osztályomban, akit már régóta kedvelek és nagyon aranyos, sokat szoktunk beszélgetni is. Legutóbb pl az volt, hogy direkt a közelében akartam lenni, így amikor szünet volt, kimentem utána, de nem vettem észre, hogy hirtelen kijött elém valaki és nekimentem, utána meg véletlenül megcsúsztam és majdnem elestem, ő meg kinevetett. Nem rosszindulatból amúgy, mert utána odajött hozzám és azt mondta, hogy mennyire aranyos vagyok. Ma pedig ha lehet még történt ezeknél egy kicsit gázabb dolog. Amikor bejött az osztályba, én pont abban a pillanatban mentem volna ki és egész végig őt néztem, amíg el nem ment mellettem és rám mosolygott, utána pedig megfordult és mondta,hogy akárhová megyek, elkísér engem. Én meg hirtelen nem tudtam mit mondjak és elkezdtem dadogni és teljesen értelmetlen dolgokat mondtam neki :D
Ezek után nem tudom, hogy fogadná, ha azt mondanám neki, hogy kedvelem :D Szerintem nem az olyan fiúk a típusai, mint amilyen én vagyok. Legalább is többet látom egy olyan srác társaságában, aki szinte csak alpári szavakat használ és mindenkinek beszólogat, meg kibeszél másokat.
Szóval nem tudom, mit gondolna rólam, de amikor beszélgetünk, sosem emlegeti ezeket a malőröket. Mindig ez van amúgy, akárhány lány tetszik, mindig bénázok.. speciel egyszer volt olyan is, hogy nekimentem egy falnak, mert túlságosan bámultam :D

Falnak már en is mentem neki😃
De egyszer meg a Dunába is majdnem belefulladtam és piócák szipolyoztak💀
Most is szinte haldokló állapotban vagyok életem szerelme miatt és hasonlókat bénázok mint te pedig én 21 vagyok.
De azt mondja elkísér bárhova csal jelenthet valamit nem?😞

Bátyja!
Ez hívják úgy, hogy balszerencse :D
Oda vagy a lányért ő is oda van érted, ha vissza mosolyog meg minden csak az osztálytársdi az tönkre vághatja az egészet elég könnyen.
Hányadikosok vagytok? Ha ki bírjátok félévnél tovább osztálytársként azután már nem lesztek azok és akkor tökéletes lesz minden.
Velem kb. ugyan ez volt. Volt egy lány osztálytársam nagyon oda voltam érte nem mertem oda menni ő meg minig tolta a relytett üzeneteket, hogy gyere már szőke herceg ne légy töketlen. És végül semmi nem lett, mert töketlen voltam :D Szóval... NÖVESZ TÖKÖT EMBER! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!