Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Én írtam. Szeretnéd elolvasni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írtam. Szeretnéd elolvasni? (A többi lent. )

Figyelt kérdés

egyszerűen muszáj volt, hogy leírjam, mert már nem bírtam tovább... Úgy érzem, a lelkem már gyógyul.

Szeretném tudni a véleményeteket.^^

Először...

Először féltem tőled, azt hittem, olyan vagy, mint mindenki más.

Én nem tudom, hülye voltam, mégis hogy tévedhettem ekkorát?

Aztán szépen, lassan, de megismertelek.

Most pedig már az életemet sem tudnám elképzelni nélküled!

Mikor rám nézel, elfelejtek mindent, csak te vagy, meg én.

Ám eszembe is jut minden, amikor nem voltál itt még.

Annyira szeretném, hogy egyszer igazán észrevegyél,

De ne csak úgy, mint egy tárgyat, hanem mint egy szerető lényt.

Annyira akarom, hogy te várj rám, s ne én oly annyira rád.

Csak ezt az egyet szeretném, és soha semmi mást…

2016. dec. 1. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem tetszik, nekem ez nagyon egyszerű és közhelyes, aranyosnak aranyos de nem alélok eltőle, tudsz te ennél mélyebbet is ! ;)
2016. dec. 1. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Mintha egy Szent Johanna Gimi szökevény lennél. Egy bizonyos szintig (nem akarok senkit degradálni, nyugi) ez szép és jó, de egyetértek azokkal, akik szerint közhelyes. Az internet minden második bugyrában találni egy ehhez hasonló érzelmi túlcsordulást, de ha neked ettől jobb, akkor csak bátorítani tudlak, hogy csináld. Mindenki máshogy dolgozza fel az érzéseit.
2016. dec. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!