Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy kapcsolatba kezdeni, hogy nincs szerelem?
Figyelt kérdés
Reszletesen elmeselem privibe, ha van idod.2016. nov. 30. 23:21
1/8 anonim válasza:
egy kapcsolat ezen alakul ne szop@s már
3/8 anonim válasza:
Semmi értelme, de ha gondolod írj!
Egyébként egy kérdésem van.Ezzel a lendülettel velem is lennél kapcsolatban?
A kapcsolat egyik alapja a szerelem.
4/8 anonim válasza:
Nem.
Egy valamire való kapcsolatnak ez lenne a lényege.
Persze, ha ő is tisztában van vele, akkor vágjatok bele egy szexkapcsolatba, de átverni őt nem csak gerinctelenség, de értelme sincs egy olyan kapcsolatnak, ahol ő azt hiszi, hogy szereted, te meg csak d*gni jársz össze vele.
5/8 anonim válasza:
Mi a xarnak? Hogy arcon hányd amikor megcsókol?
6/8 anonim válasza:
Sztem simàn ;) én is igy vagyok epp
7/8 anonim válasza:
Persze :D legfeljebb csak lógsz meg smárolsz valakivel egy kicsit aztán abba hagyjátok, ha meg nem akkor..
Worth it?
(Küldj privit, meggyőzlek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!