Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elterelni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elterelni a figyelmem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, nagyon szeretem és látszólag én sem vagyok közömbös neki, de emiatt kikészülök. Semmi másra nem tudok gondolni csak rá. Sajnos mindketten elfoglaltak vagyunk, főleg ő és emiatt nem kéne ráerőltetnem semmit. Mivel tudnám kicsit kiverni a fejemből? Valakinek, ha volt/van hasonló mit tanácsolna?

2016. nov. 28. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A kérdésedből leszürve nem mondtad el neki... Én a helyedben elmondanám és hidd el hogy megtudjátok beszélni, a léleknek is jót fog tenni!:)
2016. nov. 28. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Félek, nála ez nem jó dolgokat váltana ki. Rengeteg jelet adtam neki, szerintem tudja mi a helyzet. Inkább nincs még rá felkészülve és nem merem konkrétan a szemébe mondani. Meg ha meg is mondom inkább élőben és találkozni nem fogunk egy darabig.

Most valami olyanra lenne szükségem, ami kicsit kimozdít ebből az állapotból, mert konkrétan körülötte forog az életem és magamat is, de főleg a környezetemet idegesítem vele.

2016. nov. 28. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
velem ;)
2016. nov. 28. 19:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Biztosan :D Azért nem teljesen felejteném el.
2016. nov. 28. 19:23
 5/5 anonim válasza:
Nekem ilyenkor a tanulás segített.
2016. nov. 29. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!